Livet bliver sjældent hvad man forventer, og når “fed, fyrre og færdig” står og venter i kulissen, er den helt store og klicheagtige midtlivskrise på tapetet.

Simon er 38 og ser pludselig hvordan verden omkring ham forandre sig, mens han selv stædigt står i stampe. Vennerne får job, børn, familie og lever det der klassiske forstadsliv, som de ellers førhen har foragtet så grusomt. Selv arbejdet er tungt, og Simon klynger sig til sin ungdom og går til metalkoncerter og drikker sig i hegnet.

Men pludselig en aften bliver han “opdaget” til en omgang karaoke, og endelig er hans drøm om at blive forsanger i et band indenfor rækkevidde. Fire mere eller mindre talentløse individer mødes og skrækkelig musik opstår.

Historien er sjov og relaterbar, især hvis man selv er eller har været i dét alderssegment, og man ikke lige har nået alle de ting man gerne ville. Humoren og den tommetykke selvironi er i høj grad det der driver historien frem, og man føler med den aldrende Simon, når han langsomt mærker, at livet i tourbussen (familievan) ikke er hvad han er vant til hjemmefra. Selv Simon er blevet gammel.

Simon Petersen har lavet tegneserier lige så længe jeg kan huske, og jeg har læst det meste. Jeg vil godt lægge hovedet på blokken og sige, at Punk Life Crisis er det bedste fra Simons hånd til dato. Flere gange fangede jeg mig selv i at klukke højlydt af grin, mens jeg fulgte Simon & co på nye eventyr til koncerter, druk og intriger.

Punk Life Crisis kan købes HER.

Leave a Reply

Your email address will not be published.