Dencon og Redoffice indgår nyt strategisk partnerskab

På et stærkt konkurrencepræget marked har den danske kontormøbelproducent Dencon og Redoffice netop indgået et strategisk partnerskab. Samarbejdet betyder, at de 19 landsdækkende Redoffice forhandlere nu kan tilbyde Dencons fulde program af møbler og indretningsløsninger til kontorer, mødelokaler, kantiner og konferencerum.

Samarbejdet vil sikre et højere fagligt niveau hos Redoffices forhandlere og en mere kompetent rådgivning til kunderne. Derudover kan samarbejdet målrette og optimere drift og logistik for at sikre de bedste priser på et konkurrencepræget marked og give et stærkt alternativ til de større spillere på markedet.

Redoffice ser også store fordele ved samarbejdet, som vil skabe bedre priser og forretningsmæssig dialog, der kan føre til de bedste løsninger for kunderne. Dencons design matcher Redoffices kundesegmenter og har den nødvendige grad af innovation i produktudviklingen samt en tilgang til at drive forretning.

Med et tæt og fokuseret samarbejde vil Dencon og Redoffice skabe en stærk allianse på det danske kontormøbelmarked og sikre, at kunderne får de bedste produkter og rådgivning til priser, der matcher markedet.

Ikea wireless Previous post IKEA lancerer møbler med trådløs mobilopladning
Next post Eksperimentel Møbeldesign: Canti Stolen