Frank Frankie Ziyanak er nu kommet frem med sit nye album, hvor nummeret “12 Skud” fortæller om en ung mand, som er vokset op i et miljø, hvor han senere havner i bandemiljøet, da han hele sin barndom ikke har følt at han vil kunne blive til andet end det han er vokset op i.

Frank kan relatere til den type omgivelser fra sin egen barndom, men Frank har valgt at gå en anden vej, trods hans valg, havner han alligevel, meget tæt på skyderi og tredobbelt mordforsøg på Amager.

Denne oplevelse har taget lang tid at få formuleret korrekt, endelig har han kringlet oplevelsen, så den havnede i den fine alternative rock musiks lyriske verden, jeg kan kun takke for den fine tekst, “Tonni’s Drøm” Fortæller om Frank Frankie Ziyanaks egne oplevelser fra barndommen, og blandt andet også om hvordan moderne danske nomade familier lever og det at vokse op i en moderne nomade familie i Danmark, hvor både børn og voksne leder med søgen og længsel efter tryghed og kærlighed, uden at vide om de to ting mangler


Sangen “En Gang Med Følelse” stiller dig spørgsmål omkring, det at have en mentalitet, som ikke passer ind med resten af samfundets mentalitet og når man vælger at flygte fra de indre problemer og smerter, inspirere det så til den musikalske kunst og kreativitet? Når du lytter til “En Gang Med Følelse” så se om du kan svare på Franks Spørgsmål, jeg vil kalde denne sang og sangtekst for interessant, da der er spørgende, samtidig med at den leder efter svar.


I Sangen “ADHD” skriver Frank bl.a. om hans oplevelser med samfundet og hvad fremmede mennesker tænker og forestiller sig om diagnosen ADHD, denne sang er Franks egen version af Leonard Cohen’s “Bird On The Wire”, som Leonard udkom med i 1979, hvis jeg personligt skulle vælge mellem Franks version og originalen af Leonard, så vil jeg vælge personligt vælge originalen med Leonard Cohen, så desværre scorer Frank Frankie Ziyanaks ikke topscore, hos mig ved dette nummer.

Alt i alt er det et godt album og hvis man kan lide den lidt alternative rock musik, så er Frank Frankie Ziyanaks nye album “Tidligere Straffet Person” et godt valg.

Frankie Ziyanak. Tidligere Straffet Person. Frigives, d. 26 Januar 2021. Fin Alternativ Rock Musik.

About The Author

Henriette Jensen er født i Randers, vokset op på landet i en lille kernefamilie, hun har haft er hård ungdom, hvor musikken var hendes eneste tro følgesvend. Hun er Homoseksuel, 33 år og har ingen børn, hun er lige så glad for tatoveringer og piercinger som hun er passioneret musik elsker, Henriette har boet på ungdomshjem, efter hun blev fjernet af kommunen som 15 årig, fra der og til nu, har hun udviklet sig kraftigt i den positive retning, Henriette benytter sig af billede sprog, ordsprog og smukke sprog vendinger, hun kender sit modersmål og sin fag, udover det er hun passioneret, intelligent, direkte, ambitiøs, målrettet, stædig, feminin og ved hvad hun vil. hendes humor er lige så bred som hendes musik smag, hun er ikke bange for at sige sin ærlige mening, det gælder lige fra en musik anmeldelse, til de lidt højere magters måder at reklamere for sig selv på, Henriette Jensen siger altid hvad hun mener, på et sprog som ingen andre vil kunne gøre det.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.