Tyske Uwe Boll, der ifølge eget udsagn er “det eneste geni i hele fucking filmbranchen“, er netop gået amok i et par klip på Youtube, fordi ingen vil finansiere hans næste film via Kickstarter.

Det er godt ti år siden, jeg første gang stiftede bekendtskab med Uwe Boll. Jeg havde småspillet det knaldhamrende uhyggelige Alone in the Dark-spil, og pludselig var der er film bygget på konceptet. Christian Slater var stadig… måske ikke en a-list-skuespiller, men han var cool, og Tara Reid var stadig lækker. Den skulle da ses!

Som jeg husker det, gik der ikke længe, før det gik op for mig, at der var et eller andet helt galt her. Historien var ustruktureret, skuespillet uentusiastisk og stemningen flad.

2005-alone-in-the-dark-008

Siger du, at ingen vil tage spillet alvorligt igen efter denne film?

Jeg husker specielt én scene, hvor en vagt går sin runde på et museum – og samtidigt er der et monster løs, uden at han ved det. Den intetanende vagt og det frådende monster nærmer sig hinanden mere og mere, og det er lige før scenens store klimaks kommer, men så går vagten rundt om et hjørne, og vagt og monster starter forfra med at komme nærmere og nærmere og nærmere og nærmere og nærmere… og da de endelig mødes, og monster flår vagt i stykker, er scenen trukket så langt ud, at man er skideligeglad. Aldrig før har jeg i sådan en grad lagt mærke til dårligt redigeringsarbejde.

Jeg har ikke rigtig fulgt Uwe Boll efterfølgende, men har da set et par småting hist og her og må bare konstatere, at hans filmevner ikke har forbedret sig. Men et hurtigt kig på IMDB viser, at manden faktisk er helt vildt produktiv. Han har produceret 53 film, hvoraf de 33 har han selv instrueret, og de 20 har han selv skrevet.

I 2009 lavede han en film ved navn Rampage om en mand, der går amok og myrder alle, han kommer i nærheden af med fuldautomatiske våben. Denne historie syntes Herr Boll, der var mere suppe, der kunne koges på, så sidste år lavede han en 2’er, Rampage 2: Capital Punishment … og NU bliver det sjovt, mine damer og herrer, for Uwe Boll vil gerne lave ÉN mere Rampage-film. Og til det er han gået på Kickstarter.

Den 12. maj i år startede han en kampagne på Kickstarter, hvor han beder om 50.000€ (ca. 373.000 kr), så han kan lave sidste del af sin trilogi, Rampage 3: No mercy. På den første dag indsamlede fans over 12% af beløbet… det er så dog ikke gået helt så godt siden da.

I dag er der 3 dage tilbage af kampagnen, og den har stadig ikke engang indsamlet halvdelen af beløbet. Og dét har fået instruktøren op i det røde felt, og han har i dag lagt et par videoer ud på ‘tuben, hvor han… skal vi sige “får lidt luft“.

Det er alt sammen meget morsomt, og du kan se klippene herunder.

Og gå så ind og støt hans kampagne!!! Verden kan ikke leve uden RAMPAGE 3!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.