Nu er maj ovre, og så er det tid til, at vi kigger på, hvilke film vi skal bruge vores hårdt optjente penge på.

Der er er desværre ikke lige så mange af de STORE som sidste måned, men USAs lille drømmeland pumper stadig trailere ud.

Pixels

Som udgangspunkt undgår jeg film med Adam Sandler og Kevin James på samme måde, som jeg undgår folk fra Amnesty International og politikere, men 80’er-nostalgien i den her film er stærk. Så jeg giver den en chance.

Batkid Begins

Den her trailer fik tårene til at trille ned ad kinderne på mig. Jeg forestiller mig, at jeg skal have en hel kasse lommetørklæder med i biffen, hvis jeg skal se den her. Og det tror jeg, at jeg skal.

Pan

Fordi origin-historier bare er the shit, har Peter Pan også fået en. Det ser fedt ud, og Hugh Jackman ser fantastisk ud som gak pirat.

Minions

Først fik pingvinerne fra Madagascar deres egen film, og nu skal minions fra Grufulde Mig også have chancen. Pingvin-filmen var god, så mon ikke den her bliver sjov. Jeg elsker i hvert fald de små gule fyre.

Mr Holmes

Vi kan tilsyneladende ikke få nok Sherlock Holmes, så nu kommer der en film om en aldrende udgave af detektiven. Ian Mckellen gør, at jeg bliver nødt til at se den.

American Ultra

Jeg nyder at se nørder lave hardcore action, og Jesse Eisenberg er i den grad en nørd. Og i den her en stenet nørd, der kan kong-fu – med en ske! Kristen Stewart trækker lidt nedad, men ikke nok.

Maze Runner: The Scorch Trials

Maze Runner var den af alle de der tween sci-fi, jeg har været gladest for. Så jeg har semi-høje forventninger til den her.

Vacation

Fars Fede Ferie er tilbage! Nu skal vi med den næste generation af The Griswolds på en sindssyg ferie. Og fordi der ingen originale ideer er tilbage, skal de igen til Walley World.

Black Mass

Selv om Depp skuffede fælt i Mortdecai, tror jeg stadig ham og hans evner til at spille ALTING. Og den her gang er han den klammeste gangster, jeg nogensinde har set.

Og så lige et par bonustrailere. De er ikke fra maj, men de skal nævnes alligevel:

Southpaw

Jake Gyllanhall er min nyeste mancrush. Den mand har så meget talent. Jeg er ikke fan af sportsfilm, men fuck, en fed trailer.

Maggie

Arnie forsøger igen at spille rigtigt skuespil. Og så i en zombie-film med et twist. Jeg er så meget om bord!

Leave a Reply

Your email address will not be published.