Så er der igen trailere, nogen dugfriske, og nogen som man kan tåle at se igen.

SPIDER-MAN: HOMECOMING (2017)

Det er nu den tredje udgave af Spider-man inden for de sidste 17 år. Men der er en stor grund til at glæde sig. For når Spider-man: Homecoming har premiere til sommer er titelhelten endelig en del af Marvel Cimematic Universe, og indtager sin plads ved siden af Tony Stark, Captain America og alle de andre, som man kan se i traileren. Vi er jo allerede blevet teaset hvordan dette kommer til at se ud i sidste års Captain America: Civil War, hvor Spider-man havde sin debut. Det lader til at der er meget at se frem til.

Spider-man: Homecoming har premiere d. 6. Juli, er instrueret af John Watts og har blandt andet Robert Downey Jr., Tom Holland og Micheal Keaton på rollelisten.

JUSTICE LEAGUE (2017)

Sidste år udkom Batman v. Superman, og viste, hvordan en fremtidig Justice League film kan se ud. Selvom der var meget delte meninger om filmen, blev der alligevel sat en tone for det univers vi bevæger os ind i. Det er mørkt, alvorligt og et sted hvor Ben Affleck er det bedste der kan bydes på. Men med introduktionen af Jason Momoa som Aquaman og Ezra Miller som Flash kan der muligvis rettes op på et cinematisk univers, som stadig ikke helt har formået at indfri fans’ drømme.

Justice League har premiere d. 16. november, er instrueret af Zack Snyder og har blandt andet Ben Affleck, Henry Cavil og Jason Momoa på rollelisten.

DEADPOOL 2 (2018)

Ja, denne teaser trailer er ikke ny, men stadig et ekstra kig værd. Ryan Reynolds og instruktør Tim Miller viste sidste år, hvordan en R-Rated superhelt film kan laves. Dette fungerede ekstremt godt, så godt at de nu er i gang med en toer. Kortene bliver holdt tæt til kroppen angående hvem der skal spille med i efterfølgeren, men i denne trailer kan man se, hvordan humoren fra den første film forbliver intakt. Der er meget at se frem til for Deadpool fans.

Deadpool 2 har premiere i 2018 er instrueret af David Leitch og har blandt andet Ryan Reynolds og Brianna Hildebrand på rollelisten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.