Ugens nyeste trailere, frisk fra trykken… eller youtube… I ved hvad jeg mener…

IT (2017)

Vi vender tilbage til den lille amerikanske by Derry, som Stephen King gjorde så berømt i bogen IT. Bogen er lavet til film et par gange, men her har vi så den moderne fortolkning om de syv venner som kæmper med deres egne problemer, bøller og et monster, der tager form af den morderiske klovn der kalder sig selv for Pennywise. Traileren giver håb for en omgang blodig og uhyggelig underholdning, men om den er tro mod bogen og en god film må tiden vise.

Filmen har premiere d. 7. september, er instrueret af Andrés Muschietti og har blandt andet Bill Skarsgård, Finn Wolfhard, Javier Botet på rolle listen.

GAME OF THRONES (sæson 7)

Der har allerede været en teaset trailer ude om den nye sæson af Game of Thrones. Men denne er en smule mere uddybende. Her ser vi de sidste tre store spillere i kampen om tronen i landet Westeros og den overhængende fare de står overfor. Den næste sæson er skåret ned til kun syv afsnit, og mon ikke der er lagt op til noget storladent krigsførelse.

Sæson 7 har premiere d. 16. juli og er skabt af David Benioff og D.B. Weiss og har blandt andet Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington på rollelisten

THE MUMMY (2017)

Tom Cruise er tilbage!! Denne gang forsøger han sig dog med franchise, der ikke er relateret til Mission Impossible. I stedet er han hovedpersonen i The Mummy, hvor filmstudiet Universal Studios prøver at genoplive deres monsterfilm fra 1930’erne. I denne film er den kære Cruise skyld i at vække en ældgammel egyptisk prinsesse, som snart ønsker at lægge jorden øde i sin vrede. Cruise har vist, at selvom han er godt oppe i årene, kan han stadig lave actionfilm.

The Mummy har premiere d. 8. juni er instrueret af Alex Kurtzman og har blandt andet Tom Cruise,  Sofia Boutella og Annabelle Wallis på rollelisten 

Leave a Reply

Your email address will not be published.