Metronaut er draget hele vejen til København, for at opleve Comic Con Copenhagen, her hvor de slår dørene op for første gang i Danmark.

Lad os bare starte med at fastslå, at vi bestemt ikke er blevet skuffede. Til trods for lang kø fra morgenstunden til Comic Con Copenhagen, og til trods for en udpræget mangel på tegneserieboder, så er messen så absolut et besøg værd.

Et eldorado af stande med alskens nørd-lir, fra hardware og pc spil, over Star Wars og Pokemon gøgl til stande med kunstnere og ninjasværd, er præsenteret på messen i et omfang så du bare VED at din bankrådgiver aldrig vil tilgive dig.

Mange af deltagerne på messen har klædt sig ud som deres yndlingshelt eller skurk, og Metronaut har naturligvis medbragt vores helt egen fotograf Stefan, så vi bringer en fotokavalkade af de mange flotte kostumer efter messen, ligesom vi naturligvis også følger Cosplay konkurrencerne.

De danske Star Wars fans er blandt andet repræsenteret af Nordic Garrison og Nordic Base, som i vanens tro står klar med svar på spørgsmål, til fotografier og en præsentation af deres arbejde.

Sony Playstation er også på pletten med deres Virtual Reality briller, vi tester naturligvis, og bringer en anmeldelse i aften.

Activision/Blizzard er på messen med flere nye spiludgivelser, blandet andet World of Warcraft Expansionen Legion, Call of Duty samt bestselleren Overwatch.

Pixel.tv som ses på billedet nedenfor, har en stand hvor man kan prøve deres hardware. Generelt er der mange muligheder for at prøve spil og andet sjov.

Comic Con

 

Ellers er vi med, når der findes vindere af CS:GO turneringen, Tekken 7 og naturligvis også, når vinderen af Guldbrikken Award 2016 for brætspil kåres. Vi lover at bringe resultaterne løbende på Facebook.

I morgen er der cosplay tutorial paneler, et panel med Terry og Oliver Holler, som har bygget deres egen DeLorean, debat om nørder og gamere, for ikke at forglemme kortfilmen Zombiehagen.

Comic Con Copenhagen har tidligere været afholdt i Malmø, men er for første gang i år rykket til Bella Centret i København, hvor messen afholdes i samarbejde med Gamestop, som har inviteret en hel del spiludbydere. Dette gør at messen har mindre fokus på tegneserier end man kunne forvente, men til gengæld appellerer til et større segment, med spil til store og små.

Det virker på nuværende tidspunkt, som om folk er tilfredse, og ikke mindst hygger sig, uanset om man i dagens anledning hedder Darth Vader, Mario eller Pikachu. Der er furries og Deadpools, Suicide Squads og Lich Kings, kort sagt Cosplay for enhver smag.

Derudover er der selvfølgelig Q&A panelerne med diverse berømtheder. Kerry Ingram berettede om sin oplevelse som barneskuespiller i Game of Thrones, og om hvordan hun havde ønsket at Hodor endte på Jern Tronen. Tronen kan i øvrigt også opleves på Comic Con, hvis du render rundt med et ønske om at sidde i den.

Har du ikke købt billet endnu, så kan der endnu købes dagsbilletter til 250 kr. ved døren. Så hvad venter du på?

Leave a Reply

Your email address will not be published.