Så er det blevet tid til ugens vigtigste nyheder.

Skrevet i den orden, som redaktionen er kommet i tanke om dem…

supergirl-firstlook-002Den snarlige Supergirl-serie har fået en hel sæson, uden at vi har fået lov at sige noget om den. Sød Supergirl, så måske bliver den værd at se. Men jeg holder ikke vejret (det gør jeg generelt ret sjældent).

Den ikke voldsomt fantastiske superhelteserie Powers har fået en anden sæson. Da jeg aldrig er kommet videre end femte afsnit, ved jeg ikke, om dette er fortjent. Men her på Metronaut hylder vi alle den slags initiativer!powers-psn-playstation-network-plus-now-original-series

Så er vores yndlings-Dr. Watson, Martin Freeman, hoppet om bord på Marvel-toget. Han skal spille en endnu ukendt rolle i Captain America: Civil War. Men hvis de laver bare én hobbit-joke, så udvandrer jeg fra biografen!

antman-posterDen snarlige Ant-man har fået en officiel plakat. Lige præcis så kedelig som alle de andre officielle plakater. Synd, at de antager, at sådan noget skal laves efter en bestemt opskrift.

Da Disney fik rettighederne til Indiana Jones, regnede vi ikke med, at der ville gå lang tid, før der kom en ny af den slags. Og voila! Nu kommer der sgu en mere. Og så var der vist snak om Chris Pratt, men han er også the shit lige nu.still-of-harrison-ford-in-indiana-jones-and-the-temple-of-doom-(1984)-large-picture

Min yndlings-popcorn-serie iZombie får en anden sæson. 100% fortjent. Se den (dog måske ikke mens du spiser).

 

izombie

For tusind år siden kom der et meget mærkeligt computerspil Myst. Nu kommer det som en tv-serie produceret af HULU. Er det ikke tyve år for sent?

Nu er det slut med Taken, for nu er det John Wick, der er sagen. Så nu kommer der en 2’er! Halvanstrengt entusiasme!

I denne genindspilningens tidsalder (reboot’e hedder vist nu) skal også Stephen Kings onde klovn fra It have en tur mere i manegen (cirkusjoke!). Will Poulter hedder ham, der skal være den nye Pennywise. Stephen King hedder stadig Stephen King.

stephen-king-it-pennywiseOg så fordi man altid skal have noget Star Wars; den næste solo-film i serien skal tilsyneladende handle om en ung Boba Fett. Det havde været fedt, hvis ikke Hr. Lucas havde ødelagt ham med sit klon-lort.  Buuhuu, jedierne slog min far ihjel…boba

Leave a Reply

Your email address will not be published.