Gaming.dk er en ny markedsplads dedikeret til danskere gamere, der kan købe, bytte eller sælge udstyr indbyrdes.

Platformen gaming.dk giver mulighed for at købe og sælge gaming gear – såsom mus, tastatur, headsets, skins – og ikke kun brugere imellem, også unikke tilbud fra forhandlere bliver slået op her. Hjemmesiden startede i 2005 under navnet CSS-forum, men har udviklet sig til meget mere end et forum om Counter-Strike, og er i dag et nyhedssite med artikler blandt andet om League of Legends og Counter-Strike: Global Offensive.

Gaming.dk forsøger dermed at gøre eSport tilgængelig for de danske gamere, og har i den forbindelse udvidet med markedspladsen, som er svar på eSportens rivende udvikling i Danmark. Bruno “Naxx” Langholm, stifter og ejer, udtaler, “Siden vi begyndte er eSporten vokset til noget, vi knapt turde drømme om dengang. Vi vil gerne give noget igen til den danske eSport-scene. En markedsplads dedikeret til gamere. Vores mål er at skabe et unikt sted for gamere at handle. Et sted som med tiden kan vokse sig til noget endnu større. Her har vi også åbnet for at forhandlere kan ligge sine gode tilbud ind. Det er alt sammen med til at skabe en spændende markedsplads.

Som ny bruger kan man indrykke mellem tre eller otte annoncer gratis, derefter kommer der brugerbetaling på, som afhænger af hvad der sælges. Men ud over markedspladsen kan man læse alt nyt om eSport, deltage i debatter og skrive blogs, og være en del af det danske eSports-miljø. Besøg hjemmesiden her:

Leave a Reply

Your email address will not be published.