Danmarks mest ekstreme atlet går efter 100 timers Gyruss Marathon i Chassis Arcade

Hvis ikke du har hørt om Kim ”Kanonarm” Købke endnu, er det på tide at møde Danmarks vildeste arkade-spiller.

IMAG3468

Den eneste forskel på fjolleri og videnskab er noter og systemer!

Kanonarmen har allerede smadret verdensrekorden i Gyruss, da han nåede op på 62.200.250 efter 49 timer og 16 minutters spil sidste år! Efter mere end to døgns spil på et af de mere krævende arkadespil i verden måtte han kapitulere grundet hallucinationer og udmattelse.

Denne gang har Kim sammen med vennerne fra Chassis Arcade forberedt det nye verdensrekordforsøg grundigt, og de satser på regelmæssige hviletider på 25 minutter hver 24’ende time. Det kræver også en stram kostplan for at holde kanonarmen kørende og væk fra toilettet under sit rekordforsøg, og han har tilmed fået gode råd med på vejen fra John Salter, en amerikansk arkadespiller, som har gået efter de 100 timer før.

IMAG3473

Kim klæder sig sporty for at modstå den intense varme og den atletiske udfordring i arkaden.

Kim er gået i gang tirsdag morgen klokken 9 dansk tid og satser på at forbedre sin gamle rekord og måske nå at blive den første arkadespiller, der når at ramme de gyldne 100 timer!  Mange har forsøgt, men det er indtil videre ikke lykkedes nogen endnu. Det bliver spændende at se, om Kim kan slå den nuværende tidsrekord, som John Salter satte sidste år med 85 timers spil på Armor Attack.

IMAG3474

Vi følger spændt Kim Kanonarm på Metronaut!

Kig forbi til en ”Onsdag i Arkaden” i dag på Faksegade 19, København Ø, eller følg med og vis support på Twitch TV, hvor der er livestream, så længe spillet kører:

http://www.twitch.tv/chassisarcade

Leave a Reply

Your email address will not be published.