Du kender det godt.

Dit yndlings-MMO-spil er nede på grund af maintenance, regnen står ned i lårfede stråler, den syvende genudsendelse af ”Den store bagedyst” virker ikke decideret tiltrækkende, og selv katten gider ikke kæle. Valget står mellem at krybe ned under dynen og glemme hele weekenden eller glo katte-videoer på Youtube. Frygt ej, noble ridder! Metronaut har løsningen til dig!

zombie

1: Drag til Vallensbæk Mose og deltag i deres ZOMBIELØB! Tilmelding og info HER. Løbet er på 5 km, og man kan både være zombie eller forfulgt!

2: Drikke din morgenkaffe fra et Stjernekrigen-krus! Kruset kan f.eks. købes HER. Kaffe er livseliksir og skal drikkes med stil.

3: Påbegynd dit 10.000 brikkers PUSLESPIL, som har samlet støv på hylden i en menneskealder. Helst ud over spisebordet, så du de næste tre måneder er tvunget til at spise ved sofabordet. Det er lige meget, du spiser jo alligevel kun pizza som en god nørd.

4: VIKING-CON! Nej, du skal ikke (læs: må godt) være klædt ud som viking for at deltage på Viking-Con. Det foregår på Amager og er fra 9.-11. oktober. Der er noget for enhver brætspiller og tabletop player, tjek f.eks. ludoteket ud, prøv at designe et spil fra bunden eller prøv de nye indie-spil. Hvorfor ikke vinde en strategispilsturnering, nu du er i gang? Læs mere HER.

5: Undersøg, hvilken UDDANNELSE du skal melde dig til, nu da du ikke kom ind på yndlingsstudiet. Metronaut anbefaler Computer Science, Matematik-Økonomi (fordi det ikke er nørdet nok at læse dem hver for sig) eller hvad med Nanobioteknologi? Mikrorobotter!

nanobots

6: TØRRE STØV AF din Marvel-samling. Ja, vi ved det godt, rengøring er kedeligt, men du kan jo ”komme til” at lege lidt med figurerne undervejs.

7: Gå i BIOGRAFEN og se ”No Escape” – fordi vi godt kan lide Owen Wilson, selv i en seriøs rolle.

8: Deltag i BLODIG WEEKEND fra den 28. oktober – 1. november 2015. Nej, vi opfordrer dig ikke til at tage livet af din hamster eller nabo, men derimod at deltage i genrefilmfestivalen på Cinemateket i København! Der er naturligvis også mulighed for memorabilia-shopping og autografskrivning. Se mere HER.

9: Deltag i GEEKCORE fra den 15.-17. oktober. Geekcore er en festival med cosplay, manga, computerspil, e-sport, workshops og comics – ja, faktisk alt, hvad du kan drømme om. Hvad venter du på? Læs mere HER.

10: Skriv en NOVELLE, og deltag så på bogmessen på Herlufsholm Kostskole, der kun omhandler fantasy. Mød rollespillere, forfattere og forlag, diskutér Harry Potter med ligesindede. Det foregår den 17. og 18. oktober.

skriv

Hvad siger du? Vil du gerne have flere regnvejrsdage nu? Det vil vi også. Ses vi derude?

 

About The Author

Computernørd, taljonglør og hardcore online rollespiller. Lever det meste af sit liv online, når hun da ikke nyder tiden sammen med manden hun mødte i World of Warcraft. Afhængig af kaffe og tweets.

Related Posts

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.