Stakkels Cicca Dum-Dum er på flugt fra hele Chicagos gangsterunderverden. Hendes fotografkæreste har stjålet én million dollars fra ingen ringere end Al Capone, og de må flygter for deres liv. Heldigvis kan Cicca knalde sig ud af enhver farlig situation.

Cicca Dum-Dum er en erotisk krimi-serie af det spanske makkerpar Carlos Trillo og Jordi Bernet, som vi kender fra historierne om Torpedo fra depressionstidens USA. Der er pt lavet seks album i serien på spansk, og det første ligger nu klar på dansk fra forlaget High Heels Society.

Cicca foregår i samme tid som Torpedo, men hvor Torpedo er en rå krimi med masser af vold og mord (det er der for øvrigt også i Cicca), så er der tilsat et element af eksplicit erotik med masser af hardcore sexscener, hvor intet er overladt til fantasien.

Den vilde danser og natklubstjernen Chica og hendes kæreste er på flugt fra gangstere, og for ikke at blive opdaget forklæder de sig. Henholdsvis som den unge bly Cicca Mammone, og kæresten som hendes strikse mor – i kjole og korset og det hele.

Under uransagelige omstændigheder er gangsterbossen Salvatore Cornintesta, en lille rund og komisk pomadekarl af Italiensk oprindelse, gået hen og er blevet blindt forelsket i den bly Cicca Mammone, og vil gøre alt for at blive gift med skønheden, som han er overbevist om, er en lille uskyldig, ren og jomfruelig pige, af streng italiensk og katolsk opdragelse.

Cicca og kæresten er løbet tør for penge, men heldigvis falder det hende ganske naturligt at bruge sit køn og sin krop til at få det hun behøver – mad, penge, tjenester.

Hun knalder sig med andre ord til alt.

I en meget karaktersigende scene, står Cicca på en balkon midt om natten, nøgen naturligvis, og kigger på stjernerne. Mens hun fantasere om, at hver stjerne er mænds øjne der betragter, begærer og belurer hende, tilfredsstiller hun sig selv.

Kæresten er naturligvis ikke synderligt begejstret for arrangementet i starten, men der er bare ingen andre veje. Cicca boller stort set alle de mænd der krydser hendes vej, og gerne flere på én gang. Og som den varmblodige og karikerede nymfoman hun er, elsker hun hvert sekund af det.

Mændene er som vi helt stereotypt forventer disse grove og voldelige gangstere anno 1930’erne er. Storrygende, beskidte, liderlige og med en lav hensyntagende til andres liv og lemmer – og uden evne til at tænke klart, når en smuk kvinde viser lidt lår.

Kvinderne er derimod alle som én et stykke kød man kan gå ombord i, og de stiller sig velvilligt til rådighed. Cicca skal dog ikke ses som et stakkels offer – hun beklager sig ikke over de mange mandlige bejlere, og i sidste ende er hun den udspekulerede, der vinder over de dumme og frådende mænd.

Cicca Dum-Dum er en pivfræk tegneserie, hvor der er sex på hver anden side. Men den er også godt og morsomt skruet sammen.

Især den kærlighedssyge gangsterboss Salvatore Cornintesta og hans sexhungrende håndlanger Zosimo (med et slemt tilfælde af blue balls), har nogle lårklaskende scener, der viser både Trillos evner til komik, men også Bernets evner til fantastisk mimik og gestikulation.

Jeg var godt underholdt af første bind i serien om Cicca Dum-Dum ’Den Bly Brud’, og håber forlaget følger op med de resterende fem album på dansk.

Cicca Dum-Dum. Skrevet af Carlos Trillo. Tegnet af Jordi Bernet. 64 sider i sort/hvid og hardcover. Udgivet af forlaget High Heels Society. Pris: 200kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.