Batman-Arkham-Knight Cover PS4Det britiske spilfirmaet Rocksteady, der har stået bag de to tidligere Batman Arkham-spil, Arkham Asylum (2009) og Arkham City (2011), er snart klar med sidste skud i bøssen; Arkham Knight.

Og hvis du tror, Arkham Knight henviser til vores bevingede selvtægtsudøver, tager du grueligt fejl – Arkham Knight er en ny mystisk skurk skabt specielt til dette spil, som du kan få syn på i den netop frigivne spiltrailer.

Batman: Arkham Knight foregår et år efter handlingen i Arkham City, hvor Batman får følgeskab af Robin, Nightwing og Catwoman, når Fugleskræmslet kommer til byen med en plan om at samle Gothams skurkegalleri for én gang for alle at få knækket nakken på Læderlappen (som Batman jo hed, da han blev introduceret på dansk i 1950).

Ud over Fugleskræmslet kan du også få lejlighed til at smadre Pingvinen, Dobbelt-fjæs, Harley Quinn, Gækkeren, Firefly og Natskygge.

I traileren kan du se den nye ”dual play”-teknologi, der gør, at man glidende kan skifte mellem Batman og hans allierede, så der er ren tag-team, når der skal uddeles tørre tæsk.

Spillet har premiere d. 23. juni i år og kommer til PS4, Xbox One og PC.

Se den nye spiltrailer i toppen af denne artikel.

Skal du spille?

Skal du spille Batman: Arkham Knight?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.