Som mange af jer nok ved, løb E3 af stablen i sidste uge. For dem, der ikke er så velbevandrede i spil-terminologi (læs: min redaktør), så er E3 The Electronic Entertainment Expo 2015 “Experience the Evolution”.

Den 21. konference af sin slags, en stor spilmesse i Californien, hvor rigtig mange af de helt store spiludbydere kommer på banen med nyheder, fremtidige udgivelser og lignende.

Selvfølgelig har Metronaut fulgt med herhjemmefra og giver jer nu vores bud på de mest spændende nyheder på messen.

Har du en forestilling om, at spilmesser er noget, der foregår i et støvet lokale med en ukendt skuespiller fra Star Wars og fem nørder uden liv, så kan du godt tænke om igen.

Det nyeste skud på Fifa-stammen af fodboldspil blev derfor præsenteret af ingen ringere end Pelé.

image (1)

Det var nu ikke sportsspillene, der tog fokus i år – det var tværtimod nogle andre spil, der nok også vil kræve af dig, at du skal bevæge dig mere end normalt. Virtual Reality ser ud til at blive det næste store inden for gamerverdenen. Dog kunne ingen præsentere mere end en demo på E3, så det må siges at være lidt usikkert endnu, hvor og hvordan VR-spil kommer på markedet. Metronaut følger op på udviklingen senere i år.

Ellers er nogle af de mere spændende titler, der blev præsenteret på messen, Rise of the Tomb Raider (10. november) – hvor vi endnu engang får fornøjelsen af adrætte Lara Croft.

Zelda-fans kan også godt glæde sig til The Legend of Zelda: Triforce Heroes (kommer til jul). Forvent det samme visuelle udtryk som ”A Link Between Worlds”, og glæd dig til spændende baner med komplekse puslespil.

Fallout 4 er også på banen og har været under udvikling i snart fire år. Er du klar til en verden ødelagt af atomkrig?

fallout4

Vi fik også en 40 minutter lang video af Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, som kommer på markedet 1. september.

Sony præsenterede, at Final Fantasy 7 endelig får en remake – så FF-fans kan godt begynde at glæde sig.

Uncharted 4 blev også præsenteret. Vi var imponerede over grafikken og spændte på at se, hvad ændringerne ved gameplay’et kommer til at betyde. Det ser ud til at blive mere åben verden i forhold til tidligere.

The Last Guardian kom tilbage på scenen, efter at have været væk en del år. Præsentationen var lige så magisk, som vi husker spillet, og vi glæder os til mere nyt.

thelastguardian

Selvfølgelig blev der også snakket en hel del om Batman: Arkham Knight, som fik release i onsdags. Har du prøvet det endnu?

batman

Leave a Reply

Your email address will not be published.