Har du nogensinde irriteret dig over, at du har købt et brætspil med en kæmpeæske, som bare fylder i skabet, så er Ice Cool et spil du vil elske.

ice cool

Vejl. pris: 299,95 Skaber: Brian Gomez

Når du åbner æsken mødes du af noget der minder om en russisk babushka dukke. Inde i æsken ligger spilbrættet som man pakker ud og sætter sammen med bunden af æsken. Når alle fem dele er sat sammen har du samlet spilbrættet og du er klar til at komme i gang.

Ice Cool er et ganske sjovt spil, hvor fire pingvinger beslutter sig for at skulke fra skole. Der er bare det, at for at komme væk, skal de forbi en gangvagt, en rolle som spillerne en efter en påtager sig.

 

Her er ingen terninger eller kort som skal fortælle, hvordan spillerne rykker deres pingviner. Her skal hver spiller vise sine fingerfærdigheder ved at knipse pingvinen afsted. Det kan udløse både enorm glæde men også enorme frustrationer, hvilket også kan hjælpe rundens vagt til at fange sine medspillere. For hver fisk, eller tilfangetaget pingvin, får spillerne nogle pointgivende kort, og den spiller, der har flest point efter fire runder vinder.

På skift skal tre spillere forsøge at samle fisk, som giver point, mens vagten skal forsøge at fange de andre. Spillerne får fiskene ved at rykke igennem åbninger i spilbrættet, mens vagten fanger dem ved at ramme spillerne. Hvordan gør man så lige det??

ice cool

Det kan være åh-så-svært at få pingvinerne skudt afsted, så det er ikke sikkert, at de yngste skal være med, og desuden kræver spillet, at I flytter alle stolene væk fra spisebordet, hvis ikke I vil dreje det rundt og rundt. Men der er også motion i at beskue mulighederne fra alle mulige vinkler. Spillet er ganske underholdende og for en gangs skyld er der ingen grund til at blive irriteret på æskens størrelse.

Børnenes bedømmelse:

Ønsker du at hjælpe Metronaut.dk? Så kan du støtte med et valgfrit månedligt beløb. Pengene omsættes til mere og bedre indhold – klik på knappen herunder og læs mere:


Støt på 10er

Leave a Reply

Your email address will not be published.