Vennerne blev inviteret over, en flaske vin knappet op, og så var jeres undertegnede Metronaut i gang. Denne gang drejede det sig om Besserwizzers nye udgave af det populære spil.

2016 udgaven af Besserwizzer er døbt ”Familieudgaven” og alle spørgsmålene kommer med en mulighed for et ekstra hint, således at et rent børnehold nemmere kan svare. Dette er bedre end ældre versioner, hvor der tidligere blev givet tre svarmuligheder til børnehold.

Ellers er den største ændring i forhold til tidligere versioner, spillebrættet. Der er på spillebrættet et skakbræt af små billeder, markeret med bogstaver og tal. Du kan dermed trække et spørgsmål, der simpelthen lyder: ”Hvad er der på billedet A7?” et andet eksempel kan være ”Hvad er navnet på svampen på F3?”. Det er en simpel måde at tilføje noget nyt til spillet, uden at pille ved de gode kvaliteter ved spillet, som man kender fra tidligere.
bezzerwizzer-familie-unpacked-rgb

Derudover er alt ved det gamle. Det er absolut ikke negativt ment, for Besserwizzer har alle dage været gennemført, og underholdende for quiz-elskere. De formår endnu engang at levere varen, og jeg er ikke i tvivl om at spillet nok skal blive populært endnu engang. Spillet leveres i samme kvalitets-finish som tidligere udgaver.

Emnebrikkerne er de samme, og spillet er i samme sværhedsgrad som tidligere. Som altid er spillet hurtigt at gennemføre, hvilket gør at man kan hive det frem uden at skulle afsætte en hel aften, hvilket er et stort plus i forhold til spil som Trivial Pursuit, for lad os se det i øjnene: Nogle gange har man bare ikke tid til en lang spil-session.

Det eneste minus, kunne være manglen på en sværere version. Til tider føles spørgsmålene næsten FOR nemme, selv i de kategorier hvor man ellers ikke er stærk.

Alt i alt, er familieudgaven en forbedret udgave af det gode gamle spil, og præsterede endnu engang at underholde.

5af6

Leave a Reply

Your email address will not be published.