Carrion er et spil som giver dig muligheden for at være et monster, som man ellers kun kender til fra splatterfilm eller 80’er gysere.

Monsteret er løs, videnskabsmænd løber skrigende rundt og du begynder at æde dem så du kan blive større og stærkere!

Carrion er et Puzzle action horror spil, og et fantastisk et må jeg sige, spillet er i 2D med gammel retro grafik som man kender det fra arkademaskinerne i slut 80erne start 90erne.

Spillet er udviklet af Devolver Digital, som man måske bedst kender fra Hotline Miami spillene. Og også her er der da heller ikke tale om et spil for børn, blodet flyder, kroppe skilles af og kastes rundt i Carrion.

Styringen er nem og lige til at gå til og fungerer ganske glimrende, spillet er til tider ret svært, men det er mest på grund af backtracking, hvor du skal tilbage hvor du var tidligere og opdage en ny vej, det kan til tider blive meget frustrerende!

Kampene er rigtig fedt lavet og mister man energi, må man konsumere nogen af de stakkels mennesker man møder henad vejen, jo længere man kommer i spillet, jo svære bliver fjenderne, de får våben, har sikkerhedssystemer, eller tilkalder nogle robotter som flyver rundt og giver dig skade hvis du bliver opdaget.

Man får nogle opgraderinger henad vejen, dem finder man i nogle radioaktive beholdere, og det er lækkert når man lære nye evner lige fra mind control, til pigge der kan skydes ud af monsteret, usynlighed osv.

Musikken i spillet er stemningsfuld, og hårrejsende til tider, samtidig er det vanvittigt godt skruet sammen.

Henad vejen får du nogle flashbacks som fortæller lidt om hvordan det her monstre egentlig blev skabt, og det er utroligt spændende at være vidne til, i stedet for en filmsekvens får du selv lov til at styre. Det giver en meget bedre indlevelse i handlingen af spilet.

Carrion er det man kalder et indie spil, det betyder at der ikke har været vanvittigt mange til at lave spillet, men det gør skam ikke noget når det fungerer så godt som det gør.

Den når desværre ikke helt op på topkarakter, men det er nogle små ting der trækker det ned, når man bliver større, er styringen til tider lidt kluntet og man kommer til at lave fejl der får en dræbt.

Spillet kan hentes med Xbox Gamepass eller man kan købe det for bare 159kr. Og det må siges at være medlemskab eller alle pengene værd.

Udgiver: Devolver Digital. Format: Xbox One

Leave a Reply

Your email address will not be published.