Nu er sommeren her snart, og jeg skal naturligvis spendere ferien på strand- … nej, hvem prøver jeg på at narre?

Jeg skal naturligvis udnytte resten af året som en ægte nørd og teste en masse nye spil. Nedenfor er de titler, jeg umiddelbart ser mest frem til at prøve.

H1Z1:

Zombies. What is not to like? Jeg glæder mig hvert fald utroligt meget til at finde min indre zombie frem, udbryde GRRRRHHHRHRHR! for derefter at vandre ud i gaderne og sprede rædsel. Det er tilgængeligt på Steam Early Access indtil videre (Early Access Alpha release, dvs. tidligste testfase af det endnu ufærdige spil, som man altså betaler for at få lov at se før de andre), forventet release dato for det færdige spil er endnu ikke offentliggjort. Det endelige spil er annonceret som F2P – Free to Play. Det er Alpha-versionen derimod ikke, Sony vil have penge af dig for den tidlige Alpha-version. Det er lidt den omvendte verden, man betaler for et produkt, der ikke er færdigt, men kan få det færdige spil gratis. Det føles lidt skørt, men omvendt får man mulighed for at få indflydelse på spillet, og det kan vel godt trække lidt i den indre nørd.  Universet er dystert og mørkt med en klar cyklus mellem nat og dag. Sony har allerede i marts annonceret, at over en million spillere har købt Early Access, og spillet tegner derfor allerede nu til at blive en succes.

Udgivelsesdato: Pt. i early access Alpha, endelig release-dato er ukendt.

Pris: F2P for den endelige version, Alpha kan købes gennem Steam til 19,99 EUR eller 36,99 EUR for CE.

h1z1

… brrraaiiinnssssss …

Otherland:

Otherland er et andet Free to play-spil pt. i Closed Beta (normalt det, der efterfølger en Alpha, hvor man åbner op for lidt flere spillere, der kan teste spillet), og udgivelsesdato er endnu ikke annonceret. Otherland er et futuristisk spil, der tager plads i et Multiverse med adskillige verdener. De praler selv med at have flere muligheder med hensyn til at lave en unik character i spillet end nogen anden og lægger i øvrigt vægten på, at deres spilleverden er enorm.

Grafikken er umiddelbart flot, men historien bag synes ud fra hjemmesiden at være noget tynd. Lad dog ikke dette snyde dig, spillet er baseret på en hel stribe bøger af Tad Williams, og manglen på info på deres hjemmeside dækker derfor over et spil, som må være værd at prøve.

Spillet har endvidere udviklet en hel del på konceptet ”player housing” (Red.: et lukket område inde i spillet – som navnet antyder ofte det indvendige af et hus), hvilket dog kan være både godt og skidt. Jeg er personligt ikke den største fan af separate instance-baserede huse i et spil, der er designet til at være et massively multiplayer online-spil – altså et spil designet til at spille med andre online.

Udgivelsesdato: Pt. i closed beta, endelig release dato er ukendt.

Pris: F2P

otherland2

Project Theralon:

Dette spil er stadig under udvikling, og titlen er blot en arbejdstitel. Det ser dog ud til at blive det ultimative sandbox MMORPG (Sandbox MMORPG vil sige, at man træder ind i en verden med så få begrænsninger som muligt, hvor spilleren kan rende rundt og påvirke den virtuelle verden, som man ønsker det, men da det er et Massively Multi Online Roleplaying Game, så foregår det online med andre spillere i den samme verden). I en åben PVP zone (Player versus player), hvor spillere kan spille med hinanden i både luftbårne kampe og spiller-byggede byer, er der lidt for enhver. Foretrækker du at fokusere på PVP, så kan du få din trofaste sidekick-hjælper til at udføre de mere trivielle opgaver.

Igen er der spændende navne bag spillet med hensyn til historien; Darvid Farland fra New York Times, som du muligvis kender fra Runelords-bøgerne, er bag dette spil.

Udgivelsesdato: Ukendt

Pris: Ukendt

Project Theralon

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.