Ok så. Jeg kan måske godt lide nørdede ting, men jeg er altså også fan af shopping. Som i stor fan.

2015_05_04_15_09_28_Solo_Galaxy_Han_Solo_Star_Wars_Ladies_All_Over_Print_Leggings_Amazon.co.uDerfor vil jeg nu være din personlige Metronaut-shoppingguide. Hvis pengene bare brænder i lommen, men du ikke vil spilde dem på ligegyldigt tøj.

Denne uge starter med Stjernekrigen som tema, og hvis du var i tvivl om, hvad du skulle købe, så frygt ikke længere. I show you, yes.

Og ja, det kan godt være, du synes, de ting her er lidt til den feminine side, men så læg kønsfascismen på hylden, for mænd kan sagtens gå i leggings. Det er absolut ikke noget problem. Især ikke hvis der er Han Solo på det ene lår.

Ugens nr. 1:

Han Solo all over print leggings. De skulle være et officielt licenced Star Wars product. Jeg er sikker på, George Lucas har mindst 1 par af dem selv. Set hos Amazon til 22.95 pund. Jeg er lige kommet til at bestille et par af dem til mig selv. Hov.

 

2015_05_04_16_00_21_RedExtend_Women_s_Printing_Star_Wars_Ball_Clubwear_Sleeveless_Dress_Amazon.co.uUgens nr. 2:

En fin, fin Yoda-kjole. Eller tanktop måske nærmere. Jeg har på fornemmelsen, der ikke er så meget plads til ballerne under den. Mine ville i hvert fald nok falde lidt langt ned under kanten. Men stregen er fin, og jeg kan rigtig godt lide det sort/hvide look. Set hos Amazon til kun 10.99 pund.

Ps. Kroppen følger ikke med.

 

Ugens nr. 3:

Det bliver endnu et par leggings – med R2D2 og C-3PO. De er vildt tjekkede og ville tage sig fantastisk ud i en hvilken som helst sammenhæng. 2015_05_04_15_08_37_RedExtend_Women_s_Digital_Print_Movie_Theme_Character_Tight_Stretch_Leggings_AmIsær på vej til date med en nørd, Star Wars-premiere eller hvis du er typen, der bare ikke kan få nok opmærksomhed på dine ben. Og så tror jeg faktisk også, de skjuler appelsinhud.

Set hos Amazon til 10.99 pund.

 

Der er kun én ting at sige – køb, køb, køb!! Og nej, dette er ikke et sponsoreret indlæg. Ville dog ønske, det var så vel. Det er bare på Amazon, jeg køber alt mit tøj.

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.