Det amerikanske site Humble Bundle er noget, som alle Metronauts læsere burde holde øje med.

Den startede for nogle år siden med spilpakker, hvor dem, der besøgte siden, kunne købe en række spil til en pris, som køberen selv bestemte, men hvis man ville have hele pakken, var der et minimumsbeløb. Ovenikøbet kunne køberen så selv bestemme fordelingen af det brugte beløb. Enten gik pengene til spiludviklerne, en velgørenhedsorganisation eller til Humblebundle-gruppen; det var og er helt op til køberen.

I dag har det udviklet sig til, at man både kan få spil til sin stationære computer, sin konsol og mobile enheder, men man kan sørme også få fat i både tegneserier, bøger og lydbøger.

For mig ligger interessen først og fremmest i bøgerne og tegneserierne. Jeg har aldrig været en spilledjævel som mange af mine venner, men jeg elsker at sidde med en god bog, når der er tid. Det kan godt være, den ikke bliver læst med det samme, men så har jeg jo noget at glæde mig til. De forskellige bundles, som hidtil har været udbudt, har inkluderet pakker fra Image og Dynamite; der har været pakker med en blandet omgang gys; en med børnevenlige tegneserier og DIY-bøger til børnefamilierne; en med kunstbøger og om ganske få timer slutter et bogbundle med en række DIY-bøger med blandt andet Rasperry Pi og 3D printing blandt de emner, der bliver dækket.

humlebundle3

Det, der er superfedt, udover alle de bøger og spil, der kommer på i første omgang, er, at hvis man er hurtigt ude, så kan man betale en relativt lav pris, hvis man ønsker det, og når bundlet så bliver udvidet senere, så får man smidt alt det nye ind i sit Humble Library med det samme, og dermed kommer det måske som en uventet og glædelig overraskelse.

Der er i skrivende stund omkring 6 timer, til det seneste bundle udløber, men jeg glæder mig til at se, hvad de kommer med som det næste.

Kig forbi Humble Bundle og se, om der er noget, der frister.

Leave a Reply

Your email address will not be published.