Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel om Discord kan være svær at forstå, hvis du ikke er computerspiller. Jeg beklager meget, har forsøgt at skrive den i et så nemt sprog som muligt… Hvad siger jeg? Er du ikke computerspiller? Så er det din egen fejl. #NoRegrets.

Ahem… Tilbage til artiklen- det handler om Discord.

Glem alt om Skype samtaler af tvivlsom lyd kvalitet, samtaler der bliver afbrudte og hvor vedkommende der startede opkaldet logger af, hvorefter man skal finde en ny med båndbredde til at hoste et kald.

Glem alt om betaling for servere med flere end 9 af dine venner, glem alt om besværlige serveropsætninger og port-forwarding, medlemmer af din clan eller guild, der ikke kan logge på, og IP addresser der skal uddeles til folket.

Fremtiden er endeligt blevet til nutid.

Det er nemt, det er godt, og det er gratis. Lige hvad en Nordjyde som jeg godt kan lide.

Selvfølgelig er det udviklet af spillere. Der skal som ofte før nogle spillere til for at vide, hvad en spiller vil have.

Velkommen til Discordapp.com den nyeste voice communication på markedet.

Discord

Hvorfor er jeres udsendte Metronaut medarbejder så begejstret? Jo ser I. Der er ingen serveropsætning. Du kan tale gratis med 1000 af dine nærmeste venner på en gang. Du kan tilgå det browserbaseret, altså behøver du ikke at downloade noget for at bruge programmet.

Hele set-up’pet er lavet så brugervenligt som muligt, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Har du dårlig forbindelse, er det nemt at skifte til en anden server. Logger vedkommende der har lavet serveren af, kan de andre nemt fortsætte samtalen uden afbrydelser. Man kan stadig indstille lydstyrken på folk enkeltvist, og der er push-to-talk. Man opretter nemt rum hvis der er behov for privatliv, eller en mindre gruppe skal i PVP eller Raid.

Den kommer med både IP og DDoS beskyttelse, gratis mobil-app, der er ingame-overlay, tekst chat og meget andet.  Jeg har ikke kunnet finde et eneste svagt punkt ved Discord.

Discord er lavet af et lille firma der hedder Hammer & Chisel, en gruppe der også stod bag OpenFeint (red: Et af de helt store mobilspilsfirmaer) og MOBA’en (Multiplayer online battle arena) Fates Forever.

Det er lynhurtigt og nemt at lave din egen server, kalde den lige hvad du har lyst, og derefter smide et link til dine venner, eller lade dem finde dig ud fra navnet.

Ja, jeg er begejstret, og efter at have brugt Discord et stykke tid, er jeg helt klar på at skrotte Mumble, Teamspeak, Ventrilo og Skype. De er milevidt fra at kunne konkurrere med Discord.

Discord får den fulde belønning, seks flot fortjente stjerner. Hvad venter du på?

6af6

Discord

Leave a Reply

Your email address will not be published.