Så kom den fine søskendeduo Julie og Magnus med en harmonisk og passioneret EP, deres første EP endda, duoen har optrådt sammen siden 2012, de har blandt andet optrådt på scener hos Strib Vinter Festivalen, CPH Listening Room og Kulturstationen Vanløse. Deres musikalske passion bevæger sig fra enhver af deres toner ud til publikum, fans og lyttere med en vis rolighed og harmoni.


Julie og Magnus startede primært med at spille covernumre, men deres fælles musikglæde gjorde at de fik flere af deres egne kompositioner med i deres arbejde med musikken. Helt fra begyndelsen startede deres musikkarrieremed en stor kærlighed til musikken og de elskede egentlig bare at synge og spille sammen, de to søskende alene i tonernes verden, de fandt ud af ved at synge og spille sammen at der var noget helt specielt med deres vokalers samklang, de klikkede fra første tone, fra første ord, fra første følelse af musikken, og ind i deres helt egen helhed.


Deres blide og ungdommelige nysgerrighed for de mange muligheder indenfor musikkens verden, formede dem til det de er i dag, et godt, solidt, smukt og harmonisk vokaliserede søskendepar med musik i deres sjæle.
Når deres musik spiller, kan man mærke nærværet og passionen igennem deres kombinationen af instrument valg og deres vokalers samklang, så det de føler er vigtigt for dem under deres optræden for publikum, kommer bragende igennem med succes, man kan tydeligt mærke nærværet og glæden de ejer for deres musik, også igennem studie indspilninger.


De kommer her med deres første EP d. 5 marts 2021 og jeg vil helt klart anbefale at tage en lytter, den er beroligende og fornemmelsen af tid og sted standses, du vil mærke en glæde, en musikalsk passion, et nærvær, så stærkt igennem Julie og Magnus musik, at du ønsker det aldrig vil ende, jeg er meget imponeret af denne søskendeduo, de har skabt et flot univers sammen.


Alle sangene er gode, de giver alle den samme effekt af ro, nærvær og kærlighed og alligevel er sangene vidt forskellige i deres emner, men uden at være for langt fra hinanden, lidt som søskende. De seks sange og det ene instrumentale nummer handler blandt andet om; Gammel kærlighed, tilliden til det gode, ønsket om at være til gavn. Deres sange på Ep’en er engelsksproget og falder ind for pop & –folk genren, Ep’en er indspillet hos Villa Ø.P. Studie og Mixet og Masteret af studiets indehaver, Ronni Øhlers Hauptmann og distribueret af DiGiDi.

Den talentfulde søskendeduo Julie og Magnus kan ikke komme tættere på perfektion, end de her har leveret, de kan være meget stolte af deres første EP!

Leave a Reply

Your email address will not be published.