Pharfar, Klumben, Chapper og Peber, der tilsammen går under gruppenavnet ‘Humørekspressen´, albumdebuterede i 2017 og har allerede spyttet ørehængerne Der Er Godter På Vej og grandprix hittet Dronning af Baren ud.

Alle er 4 garvede gutter med en imponerende baggrund indenfor musik og underholdning og har nu tørret støvet af den gamle dansktop-genre og givet det et helt nyt liv på Til ære for alle. Humørekspressen’s univers kredser om dansktop traditionen og er moderne dansktop fortolkninger af livets op- og nedture. Humørekspressen’s sange behandler temaer som venner, fest og kærlighed, men også livets hårde tider med skilsmisse og ensomhed.

Til ære for alle er et album fuld af gode numre fra ende til anden, hvor man på flere af numrene fornemmer en inspiration, fra de legendariske Shu-bi-du’anske melodier eksempelvis verset på Dronning af Baren, der minder umiskendeligt om Shubber’nes store hit Sexchikane. Derudover fornemmer man tydeligt de fire erfarne spillemænds dybe dedikation, respekt og ikke mindst store kærlighed til humørgenren. Og denne smitter med det samme!

Med højt humør og spilleglæde, på samtlige 13 tracks, tager Humørekspressen lytteren med på en nostalgisk rejse igennem en røgfyldt bodega og skummende øl i massevis, imens jukeboksen spiller på fuld knald i baggrunden. Det er på ingen måde stor musikalsk kunst det Humørekspressen leverer og det er heller ikke meningen – Det er derimod hammer god underholdning, som man ikke kan blive andet end i rigtig godt humør af! Hold på hat og briller, på med danseskoene og stig så ombord på Pharfar og Co’s. musikalske humørtog.

Jeg anbefaler:

TIl ære for alle

Panerne kommer

Dronning af Baren

Humørekspressen: Til ære for alle. – 2019, Universal Music A/S

Leave a Reply

Your email address will not be published.