Gaming Mouse, SOWTECH(TM) Professional LED Optical 5500DPI

Okay, mine forventninger var ikke så høje igen, da jeg fik tilbudt at teste denne mus. Vi er i den prisbillige ende når man taler om computermus, men den bliver slået op som en mus til den professionelle spiller, med ergonomien på plads, så hvorfor ikke prøve den? Firmaet bag er Sowtech, som er et kinesisk firma.

Lad mig sige det med det samme: Spar op. Køb en ordentlig mus.

Som spiller bruger man ofte meget tid foran skærmen, og ergonomien er simpelthen ikke god nok. Ledningen er for kort, musen føles meget plastik, og det virker som om fabrikanten Sowtech har brugt mere energi på at smide lyseffekter ind i musen, end at sørge for at selve musen fungerer.

Omvendt, leder du efter en prisbillig mus, kan den godt fungere, men overvej nu om ikke du kan finde et andet sted at spare. Over mange år, kan dårlige mus medføre skader, så tænk endeligt i ergonomi og kvalitet.

Sowtech

Musen har syv knapper og scroll, hvilket egentligt er okay. Den kommer desværre som plug and play – hvilket vil sige at der simpelthen ikke medfølger driver eller software til musen. Det er lidt synd, da der dermed heller ikke er muligheder for yderligere indstillinger. Som spiller savner man altså muligheder for at indstille knapperne til specifikke funktioner, og mulighed for flere opsætninger. Her kommer den billige pris virkeligt frem, og det er simpelthen ikke godt nok.

Den eneste justerbare funktion er musens DPI, altså hvor hurtigt musen reagerer. Der er fem forskellige indstillinger, det er okay, men maksimal DPI er 5500, hvilket godt kan fås højere. Omvendt skulle man sjældent have brug for mindre, med mindre man sidder på en ældre pc. Der oplyses intet om hertz, så forvent at de er maximalt gennemsnitlige, hvis du bekymrer dig om den slags.

Kablet er stofkabel, mærkeligt nok i rødt stof, og kun 130 centimeter langt. Det er for lidt. Ledningen kan dårligt nå fra min computer og op til mit keyboard. Igen er der sparet det forkerte sted.

Efter at have brugt musen en halv dag, kunne jeg for alvor mærke den dårlige ergonomi i min hånd. Min mand prøvede den kun i få minutter, før han smed den til side og vendte tilbage til sin gamle.

Alt i alt, en skuffende oplevelse. Skulle du alligevel være tiltrukket af de fancy farver, så kan den købes via Amazon.

Den får to stjerner fra mig, idet prisen er lav, og den fungerer. Det er desværre også det eneste positive jeg har at sige om den.

 

Specifikationer:

– 1000/1600/2400/3200/5500dpi

– Optisk lasermus

– Plug and play

– 130 cm kabel

– LED lys

– 159 gram

– 14.6 x 9.8 x 4.8 cm

2af6

Leave a Reply

Your email address will not be published.