Tyske ROCCAT spytter det ene gamerprodukt af bedste kvalitet ud efter det andet. Deres nye gamermus er så smart designet, at den kan bruges af både højre- og venstrehåndede spiller. Og så er den kompatibel med deres lækre AIMO-system.

ROCCATs ‘Kova AIMO‘ er på gaden, og det er bestemt en mus du skal overveje, hvis du kan se en fordel i en mus der både kan bruges af højre- og venstrehåndede spillere.

Musen har en lækker ergonomisk form, der selvfølgelig ligger godt i hånden – også efter mange timers spil. Og helt unikt er det faktisk præcis lige meget, om du bruge højre eller venstre hånd til at spille med. Hvilket også er smart, hvis du deler musen med andre i husstanden.

Kova-musen er en del af ROCCAT’s eget AIMO-system, hvori du kan styre lysstyringen af belysningen i musen. Og hvis du samtidigt har flere produkter fra ROCCAT med AIMO, som feks deres headgear, så opstår der en synergieffekt, hvor mus og headgear arbejder sammen helt organisk.

Du løber ikke tør for knapper med denne mus. Der er bl.a. to ekstra topknapper, som du kan konfigurere helt efter dine egne ønsker, så funktionaliteten er lige efter det spil du nu engang spiller. Det er smart, når den ene hånd er optaget af styring, og ikke har tid til at søge en genvejsknap på tastaturet.

Hjulet er af titan, så når musen engang er slidt helt ned, så står hjulet stadig tilbage. Det er robust og skabt til intens gaming, og kan kører i to retninger. Også her kan lys justeres til at passe til din personlige stil.

Vi har haft musen på prøve noget tid, og må sige, det er svært at finde noget at sætte en finger på. Den ligger godt i hånden, og responstiden er fuldstændig upåklagelig. Hvis man er til bling-bling vil man helt klart værdsætte muligheden for at indstille lys-profiler, så det passer til ens personlighed, hvilket især har en fed effekt, hvis man kan koble det sammen med andre AIMO-produkter.

Musen koster i omegnen af 500 kr, og det er så bestemt de penge værd.

ROCCATs Kova AIMO er en god og robut mus, der kan klare alle de gaming situationer du kan smide efter den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.