Så er Metronista på banen igen. Denne gang skal det ikke handle om leggings. Ikke kun leggings i hvert fald.

tumblr_na06xtbvX61rw6hzpo1_500Det skal handle om en af mine absolutte yndlingsfilm, Guardians Of The Galaxy. Den er så god, så god. Med risiko for at modtage dødstrusler vil jeg nærmest sige, at den er bedre end alle andre superhelte-/rumfilm, jeg nogensinde har set. Men hvad så med merchandisen – kan det leve op til det mon..?

Jeg er særligt vild med Groot, og derfor kommer det til at handle mest om ham. Hvilken økohippie-naturelsker må ikke bare forelske sig i en stor, knudret træmand. Han er en totalt yndlingskarakter.

Især det smil, der vel bedst beskrives som nuttet, efter han har smadret alt fuldstændigt hardcore med sine lange gren-arme. Hvor cute kan det blive?

 

 

2015_05_04_15_54_08_Dancing_Groot_Pop_Vinyl_Bobblehead_Marvel_s_Guardians_Of_The_Galaxy_AmazonDansende Groot bobblehead, set til 11 pund på amazon.co.uk

Hvem ville ikke gerne have en lille baby-Groot stående på skrivebordet til at sprede lidt godt humør? Og danse af sig selv, når man vender ryggen til.

 

 

2015_05_04_15_57_12_12_Large_Baby_Groot_Tree_Plush_Doll_Toy_Guardians_of_the_Galaxy_Amazon.co.uk_Blød kramme-Groot, set til 16 pund på amazon.co.uk

Den er jo så fin, næsten helt kawaii i stilen.

 

 

 

 

2015_05_04_15_55_17_LEGO_Super_Heroes_76020_Knowhere_Escape_Mission_Amazon.co.uk_Toys_GamesLEGO Groot i sættet ‘LEGO Super Heroes 76020’, set til 30 pund på amazon.co.uk
Fordi jeg samler på de cool figurer, og jeg ville gøre ret meget for at få en Groot – og en Rocket Raccoon til min samling.

 

 

 

GG037-4_grandeOg ja, man kan ikke sige Metronista uden at sige leggings, så derfor kommer der altså lige et par. Tænk bare, man kan få leggings med Groot. De koster så også 70 australske dollars + fragt. Men man kan jo altid drømme.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.