Som Hollywood i den grad har opdaget, er der penge i nørder (jeg selv er en fattigrøv, men jeg må antage, at der findes mange veluddannede, højtlønnede nørder derude). Der er derfor flere og flere produkter, der bliver målrettet mod netop denne gruppe. Også fordi nørder har en tendens til at samle på alt, der kan understøtte deres nørdhed.

Navnet Loot Crate var dukket op i min Facebook-feed flere gange, og jeg havde også hørt det blive reklameret for på nogle af de nørde-podcasts, jeg hører. Så jeg havde da også klikket mig ind på deres hjemmeside et par gange. En kasse fyldt med nørderier, sendt til din dør hver måned. Det var i den grad noget for mig.

Men som jeg nævnte tidligere, så er jeg en fattigrøv og har svært ved at bruge 200 kroner om måneden på noget, der blot kan medvirke til at understrege min single-status. Men så var der en sød ven, der henviste til, at Groupon havde lavet en aftale med Loot Crate, og så fik jeg et 3-måneders-abonnement til halv pris!

Og i dag fik jeg så min første pakke! Denne gang var temaet skurke. Og den skuffede ikke. Selvom jeg havde set, hvad der havde været i de tidligere pakker, frygtede jeg stadig, at det ville være noget skrammel, jeg fik. De skal jo tjene penge. Men jeg må sige, at det virker faktisk, som om det er ægte nørder, der bestemmer, hvad der kommer i pakkerne.

lootcrate

Månedens høst!

Hvis man har pengene, kan jeg kun på det varmeste anbefale Loot Crate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.