Mine forventninger til denne efterfølger var legendarisk lave. Jeg syntes den første film var forfærdelig. Det var alt for tydeligt at det var 16+ film der var blevet klippet om til en 13+ film og derfor ikke rigtig var en film. Altså i alt en rigtig dårlig oplevelse.

I den her film, skal vi så møde Carnage eller som han hed på dansk da Spider-man stadig hed Edderkoppen; Splatter! Carnage er en ondere og stærkere udgave af vores Venom som bruger seriemorderen Cletus Kasady (spillet af Woody Harrelson) som vært. Og han er smaskforelsket i en anden superskurk – Shriek.

Da jeg så den første trailer til Venom 2 blev jeg meget lang i ansigtet da jeg så at de lænede sig hårdere ind i den humor som jeg syntes gjorde den første film forfærdelig men til min gigantiske overraskelse virkede det. Selv en mavesur gammel jyde som mig, må indrømme at jeg trak på smilebåndet et par gange. De havde gjort forholdet mellem Tom Hardys Eddie Brock og Venom til sådan en slagse umage par komedie. Det havde de også prøvet i den t første men her vidste de i højerer grad hvad de lavede.

Selve historien om Carnage tilblivelse var også noget bedre end jeg havde forventet. Woody Harrelson skuer den op til 11 som man totalt også skal i sådan en her film. Alle skruer den op til 11. Jeg mistænker at det er det instruktøren (Andy Serkis) har råbt det meste af tiden…

Og jeg tror 100% på at det er derfor den her film er så god som den er (den er ikke rigtig god, men I ved hvad jeg mener) – den her film ved hvor åndssvag hele Venom historien er. Venom blev opfundet den gang at tegneserier skulle være så EXTREEEEEEME som overhovedet muligt! Og da venom ikke var ekstrem nok, opfandt man carnage. Det hele stank af 90’er macho og det er den del filmen gør nar af. Selvfølgelig er der masser af macho kampe men de har også puttet beskeder om kærlighed om at acceptere hvem du er, ind i filmen.

Desværre ser vi også denne gang en tredje akt som bare er stor åndssvag slåskamp. Jeg drømmer om den dag hvor de finder på en ny måde at slutte superheltefilm!

Så for at konkludere; det er ikke en god film men den er lysår bedre end den første. Faktisk så meget bedre at jeg tror jeg ser den med mine unger når den kommer på en eller anden streaming tjeneste på et eller andet tidspunkt (jeg vil aldrig bruge penge på den). Den ved at symbioter fra rummet der slåsser med andre symbioter er fjollet og det er okay. Og den har brugt det fjollede til at fortælle en hel okay historie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.