Så er jeres Onkel Filmklip her igen. Jeg har kigget hele internettet igennem for at se, hvad for nogle små, lækre filmklip, der er kommet denne seneste måned.

Igen har det været en god måned for os nørder (yay for Comic-Con). Men dog også for det almindelige filmpublikum. Og sikkert også for dem, der elsker lortefilm – men den slags klip ser jeg ikke!

Eller det er måske ikke helt rigtigt. For den første film er en Michael Bay-film. 13 Hours. Jeg skal på ingen måder se den her film, men traileren er sjov at se af to grunde: Den følger slavisk reglerne for, hvordan man klipper en trailer nu om dage, og man kan se, det er en Michael Ba- film i den ALLERFØRSTE scene!

Jeg har en svaghed for film om dumme drenge/mænd (jeg har set Dude, where’s my car flere gange, end jeg har lyst til at indrømme). Og den her ser ud, som om den kunne være ret sjov. Jeg er dog ikke en fan af Seth Rogen. Men lad os se, hvad der sker.

Så skal vi snart have lukket for Hunger Games-serien. Med en brag ser det ud til! Jeg har set de første to film. Og skal også se denne sidste dobbeltfilm. Håber, en eller anden biograf viser dem back-to-back (spoiler: det er der!).

Hver gang jeg ser Ryan Reynolds i en seriøs film, bliver jeg altid en anelse ængstelig. Jeg holder vejret, indtil jeg er overbevist om, at han faktisk kan spille skuespil. Så lad os se, hvordan det går den her gang.

Så er James Bond her igen! Og nu skal vi tilbage til de gode gamle dage – for gammelt er cool (dog er er der ikke gået lang nok tid, siden ordet ‘cool’ var cool, til at det er cool igen). Jeg tror, den her film bliver fantastisk, men jeg er også James Bond-fan, så hvad fanden ved jeg.

Endnu en hyggefilm fra Pixar. Jeg bliver dog meget forvirret over designvalget i den her film. Alt er hyperrealistisk, men den søde dinosaurus ligner en børnetegning. Jeg er ikke med? Men det er jo Pixar, så…

Leo og Tom er to skæggede mænd, der har det hårdt. Superflot trailer, og især åndedrættet gør den intens. Jeg ved ikke, om jeg kommer til at se filmen, men jeg kommer nok til at se traileren et par gange. Sådan er jeg så mærkelig.

Jeg har aldrig læst nogle af Gåsehud-bøgerne, men jeg er vild med den her trailer. Jeg så den sammen med min 4-årige søn, og han var helt vild. Flere monstre! Flere!

Det her er måske mere en servicemeddelelse: Der var mange, der var vilde med Olympus Has Fallen, og nu kommer der en til. Værs’go’.

Michael Fassbinder er mit store man crush. Han kan ikke gøre noget forkert. Og nu er han Steve Jobs. Som her ser ud til at være fremstillet som så sindssyg, som jeg forestiller mig, han var.

Sidste måned glemte jeg at få denne her med. Jeg tænkte ikke over, at navnet Creed var noget specielt. Men dumme, dumme mig. Den er jo en slags semi-fortsættelse til Rocky-serien. Fuck ja!

Og fordi jeg synes, man skal se dem dagligt, er her de tre lækre Comic-con trailers. Alle film er film, jeg SKAL se, og det SKAL I også. For hvad fanden laver I ellers på den her side?

Leave a Reply

Your email address will not be published.