Det er tid til at kigge på, hvad Hollywood har givet os af trailere og teasere i denne måned.

April måned har været en lækker måned set med nørde-briller (og dem har vi altid på her på redaktionen). Her refererer jeg selvfølgelig til alle de trailere, der er kommet.  Alle for film, som vi tror, I godt kunne finde på at se.  Vi skal i hvert fald se dem. Og snakke om dem. Og måske også spille spillene. Og lege med legetøjet…

Star Wars

Hvad er der ret meget mere at sige end: DET ER STAR WARS! Jar Jar er glemt, nu skal vi elske BB-8!

 

Batman v. Superman

Traileren (teknisk set vist kun en teaser) viser os ikke meget. Men det, den viser os, ser lækkert ud. Som Batmanfan ved jeg godt, hvem jeg hepper på…

 

Fantastic Four

Som jeg skrev i min omtale af denne reboot, så ser jeg meget frem til den her film. Nok ikke nogen original historie, men skuespillerlisten gør, at jeg tror på den.

 

Tomorrowland

Jeg aner stadig ikke rigtig, hvad den her film handler om, men jeg SKAL se den. Det er Brad Bird! Og der er en fyr med en jetpack!

 

Mad Max

Jeg må med skam indrømme, at jeg –  af de originale – kun har set Mad Max 2. Men elsker alt dommedags-sci-fi. Og den her film ser vidunderligt gak ud!

 

Jurassic World

Jeg genså for nyligt den nu 20 år gamle 1’er. Og den holder stadig. Så jeg har svært ved at se, hvad den her vil bringe af nyt til bordet. Men hey, det er dinoer. Og Chriss Pratt.

 

Mission Impossible: Rogue Nation

Ser man bort fra 2’eren, er dette en af de fedeste filmserier i nyere tid. Og den her ser ud, som om den kommer til at levere varen. Plus at det der Fugees-remix er mums.

 

The Transporter Refueled

Jeg blev faktisk lidt overrasket, da jeg faldt over den trailer. Jeg var sikker på, at den serie var helt død. Men det var den så ikke. Det ser ud, som om vi bare får mere af det samme, men det er måske heller ikke så skidt.

 

Spectre

Jeg elsker, at de nye Bond-film er ved at blive til de gamle Bond-film. Det bedste fra begge verdener. Dog mangler jeg den hvide perserkat.

 

Ant-man

Sidste film i “Marvels fase 2″ (hvad end det betyder). Ikke en superhelt jeg har noget forhold til, men jeg kan lide de skuespillere, der er med, og traileren har et godt humor/action-mix. Nu får vi se, hvad det Marvel-brand kan.

 

Terminator Genisys

I bedste Star Trek-stil fucker de med tidslinjen. I en serie, hvor tidslinjen i forvejen er rigeligt krøllet. Så…hvad? Men Arnie er terminator igen. Woot!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.