Pigen med alle gaverne

THE GIRL WITH ALL THE GIFTS coverMens mange sidder og ærgrer sig over, at den annoncerede TV-serie LUCIFER ikke kommer til at følge forfatter Mike Careys anmelderroste serie så nøje, sker der i disse dage noget helt andet for en af forfatterens andre værker.

Romanen The Girl With All The Gifts skrevet af Mike Carey udkom i juni 2014, og for et par dage siden begyndte filmatiseringen, der nu bærer navnet She Who Brings Gifts.

Historien handler kort sagt om pigen Melanie på 10 år, som hver morgen glæder sig til at komme i skole. Når hun bliver hentet fra sit værelse, spøger hun med de kampklædte mænd, der henter hende, at hun ikke har tænkt sig at bide dem. Men de synes ikke, det er sjovt.

En af de interessante aspekter af denne filmatisering er, at Mike Carey selv er meget aktiv omkring produktionen og snakker meget om den på sin Facebook-side. I samarbejde med instruktør Colm McCarthy, kendt for serier som Ripper Street og Peaky Blinders, har Carey skrevet et manus til filmen, og blandt hovedrolleindehaverne er Gemma Arterton, Paddy Considine, Sennia Nanua og Glenn Close.

Glen Close som Caroline Caldwell.

Glenn Close som Caroline Caldwell.

Glenn Close tweetede her til morgen et billede af sig selv i rollen som Caroline Caldwell, en hardcore forsker, som forsøger at finde en kur mod en frygtelig sygdom, som har dræbt det meste af Storbritanniens befolkning, men ikke har påvirket en række børn, heriblandt Melanie.

Filmen får titlen She Who Brings Gifts for at adskille den fra de mange film, der også bærer titlen ”The Girl With…”. Den forventes at være færdig med at filme om et par måneder, men der er endnu ikke kommet dato på udgivelsen. Indtil da kan interesserede følge produktionen på Facebook og Glenn Close på Twitter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.