Paw Patrol er et kæmpe hit hos mine to døtre på 5 og 7 år. det var absolut ikke fordi jeg var i tvivl om deres reaktion, da denne dvd kom ind af døren.

Paw patrol er hunde. De er nuttede. De er aktive og redder alt de kan komme i nærheden af. De har tøj på. Endda små rygsække, som så vidt jeg kan forstå pludselig kan få vinger, så de også kan lette. Det er en velkendt, populær animations-formel, og den har taget flere end blot mine piger med storm.

paw patrol

Jeg så første gang, at der var noget der hed Paw Patrol på Instagram for godt et år siden, da min lille nevø i England holdt en Paw Patrol tema-fødselsdagsfest. Jeg tænkte, at det da egentligt så meget mærkeligt ud, men nu er de så bare allevegne. Som håndklæder. Som bamser. Selv på wish.com, hvor man kan købe utallige dimse-udgaver af de kække små vovhunde i meget billige udgaver. Malet mere eller mindre skævt med kinesisk blymaling.

paw patrol

Tag Patrolen med i bad, der er ingen grænser for, hvad der findes af merchandise

Mine døtre giver dvd´en 6 hundepoter ud af 6. ikke fordi handlingen er noget særligt, men fordi det er Paw Patrol – og det er nok. De har heller ikke særlig god smag endnu.

Jeg giver dvd´en 3 stjerner, men trækker så en fra, fordi der kun er én sølle en lille lyserød hun-hund! Det er ikke en fair kønsfordeling, heller ikke i en animeret serie. Jeg trækker desuden en stjerne mere fra, fordi jeg er ved at gå bagover af træthed over, at det lyder som om, det er de samme fire skuespillere i kongeriget, der laver stemmer til alle tegnefilm overhovedet for tiden.

Ligegodt hvor fine de stemmer er, bliver jeg alligevel træt af dem. Uden at være særlig god til at regne, tror jeg vi ender på 3,5 hundepoter og runder op til fire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.