Så kom de første billeder endelig af Orgrim Doomhammer, som bliver spillet af Robert Kazinsky i den stort opslåede World of Warcraft-film, der står til at få premiere 10. juni 2016.

Warcraft_Orgrim_Doomhammer 2Jeg må indrømme, at det gibbede i mig over at se billederne, mens en af mine online venner blankt indrømmede, at Orgrim Doomhammer nemt kunne gøre ham både varm og kåd.

Fans over hele verden har længe ventet utålmodigt, og efter at blive skuffet over manglende godbidder til den seneste Blizzcon (Red: Blizzard Entertainments convention, hvor nye spil og udgivelser ofte annonceres) er det skønt endeligt at se noget nyt.

Holdet, der står bag CGI-kreationen af Orgrim Doomhammer, skuffer nu heller ikke. Industrial Light and Magic, en subdivision af Lucasfilm Ltd., som har skabt Orgrim ud fra konceptuelle billeder og scanninger af Kazinsky, er også kendt fra mange andre produktioner såsom Hulk-figuren i den seneste Avengers-film, men også ældre film som Tilbage Til Fremtiden-triologien.

For dem, der ikke er familiære med World of Warcraft-universet, så er Orgrim Doomhammer kort fortalt; en tidligere leder af den ene faktion, the Horde. Orgrim Doomhammer har spillet en stor rolle i universet, helt tilbage fra de tidligste bøger såsom Rise of the Horde samt de første Warcraft-spil. Orgrim er for inkarnerede fans kendt som en ærefuld og loyal personlighed, der som en af de få orker undlod at drikke dæmonblod og dermed underkaste sig den forbandede blodtørst, der fik orkerne til at gå amok og næsten udrydde en anden race. Endvidere er orkernes største by Orgrimmar opkaldt efter ham.

Filmen om World of Warcraft har været undervejs, siden den først blev annonceret i samarbejde med Legendary Pictures i 2006, så jublen var stor, da Blizzard Entertainment endelig fastsatte en premieredato for filmen. I slutningen af april blev premieredatoen dog skubbet tre måneder, så fans må indtil videre vente i spænding. Filmen blev indspillet allerede for et år siden, og udskydelsen af premieredatoen tolkes af mange som en cadeau til det endelige resultat, da flytningen af udgivelsesdatoen tyder på, at der forventes en stor kommerciel succes.

Blizzard Entertainment har historisk været exceptionelt gode til at kreere hype omkring deres produkter, så mon ikke der kommer mange godbidder frem i løbet af det næste år?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.