Her den sidste uges tid er der kommet fire trailere, der beviser, at det i den grad er os, nørderne, der bestemmer, hvad der bliver sendt i fjernsyn.

Jeg skal ikke kunne sige, om det er fordi vi ser så meget fjernsyn, eller fordi vi er så forbandet kvalitetsbevidste.


Vi tager de to fra Fox først; Lucifer og Minority report.


Minority Report er klart den, jeg er blevet mest overrasket over at høre om. Jeg bliver altid glad, når de forsøger at skabe en ny sci-fi-serie, men min indre pessimist ved også, at de hurtigt bliver droppet, hvis de ikke genererer høje seertal, da sådanne serier er dyre at producere.


Serien er en forsættelse af filmen, hvilket jeg synes lyder rigtig fedt. I filmen mødte vi en særlig polienhed Pre-Crime, som stoppede forbrydelser, inden de skete, ved hjælp af tre synske mennesker, hvoraf to af dem var tvillinger. Den enhed fik Tom Cruise lukket ned for. Men nu følger vi så den ene tvilling, der stadig får syner. Så nu vil han hjælpe politiet. Faktisk kunne den godt minde om den ganske udemærkede serie ’Medium’. Traileren er ikke noget, der blæser mit skørt op, men al sci-fi skal prøves.


Lucifer er endnu en tegneserie-tv-serie. Denne gang er det Neil Gaimans udgave af helvedes prins, Lucifer Morgenstjerne. Og fordi der åbenbart ikke er flere originale historier tilbage, så er det endnu en politiserie. For dem kan vi tilsyneladende ikke få nok af. Historien her er, at Lucifer forlader helvede for at jagte syndere i Los Angeles (Englenes by – ja, jeg fangede godt ironien!).


Men her må jeg sige, at traileren virkelig hjælper. Det kunne blive helt godt. Vi trænger også til noget godt overnaturligt fra tegneserieverdenen efter den fæle Constantine-serie.


CBS har også to styk. Endda efter samme princip! Limitless og Supergirl.

 

De har også valgt at køre videre med et i forvejen etableret film-univers. Denne her gang er det filmen Limitless. Filmen, der også er kendt som “Det er okay at tage stoffer. Du bliver en vinder”.

Den sidste trailer og uden tvivl den serie, jeg glæder mig mest til – Supergirl! Ja, det er også en tegneserieserie (jeg må finde på et bedre ord for det). Men det er jo SUPERGIRL! Så får vi endelig en ordentlig dosis girlpower fra DC-universet. Men det er tydeligt ud fra traileren, at CBS ikke er sikker på, at vi bare sluger en Supergirl-serie, så traileren er mere et resumé af hele første afsnit. Lidt ærgerligt, men man vil åbenbart være sikker på, at vi alle er med.


Så det giver ikke mening at forklare serien. Bare se traileren. Og glæd dig til at se serien til november – det gør vi i hvert fald her på Metronaut!

Leave a Reply

Your email address will not be published.