Ned_Flanders_2The Simpsons har fået to sæsoner mere, men stemmen bag f.eks. Ned Flanders og Mister Burns, Harry Shearer, har sagt nej. Så nu bliver det spændende at se, hvad de så gør. Men så længe der er penge i det, bliver de nok ved.

 

 

the-witcher-3-geraltDer er kommet en svinelækker trailer til The Withcher 3. Spillet udkommer om et par dage. Jeg har personligt ikke spillet de to første, men lige nu ville jeg ønske, jeg havde en konsol, der kunne køre det.

 

 

the_incrediblesBrad Bird har sagt, at han vil lave en Incredibles 2. I min verden er det oppe ved siden af den nye Star Wars. Jeg nægter at tro på, at han kan toppe den første, men jeg vil stadig gerne se den.

 

 

ultronDet kommer næppe som nogen som helst overraskelse, at Avengers: Age of ultron har tjent en milliard dollars nu. Det er altså mange penge. Og så for en film, som måske ikke helt fortjener det.

 

 

1z1g5DYDCs nye spin-off af et spin-off show, DCs Legends of Tomorrow har fået en trailer. Det ser vildt ud. Og jo flere, jo bedre!

 

 

underworld-evolutionKate Beckinsale vender tilbage til Underworld-serien. Nummer fem i rækken har den originale læderklædte vampyr tilbage. Gør det nogen forskel for filmens kvalitet? Nix!

 

 

Crossbones_HeadDer er kommet det første halvofficielle billede af Crossbones fra Avengers 3… nå nej, Captain America 3.

 

 

croctoberDer er også dukket et halvdårligt billede op af Killer Croc i bar mave. Jeg er så klar til en Character Poster med ham!

Leave a Reply

Your email address will not be published.