Kan du ikke få nok af Disney? Så er der godt nyt, for Disney kan heller ikke få nok!

I disse dage afholdes CinemaCon i Las Vegas – et konvent for biografejere og filmselskaber, hvor milliardstore aftaler indgås. På dette konvent gik Disney på scenen sent i går aftes, og afslørede deres udgivelsesplan for de næste knap to år.

Og de har ikke mindre end 18 film på tapetet!

Der er både animation, superhelte, science fiction og live-action adaptioner på vej. Metronaut kigger lidt på hvad vi har i vente.

Forår 2018:

Avengers: Infinity War – Det seneste skud på stammen i Marvels superhelteklub. Fimen har premiere I Danmark I dag (25. april 2018), og du kan læse en anmeldelse af den HER!

Solo: A Star Wars Story – Den anden antologi-film fra Star Wars universet. Denne gang følger vi en ung Han Solo og Chewbacca. Filmen har premiere i Danmark d. 23. maj 2018.

Incredibles 2 – Opfølgeren til den animerede superheltefamilie fra 2004, der umiddelbart ser ud til at fortsætte kort efter 1’eren sluttede. Filmen har premiere i Danmark d. 30. august.

Ant-Man and The Wasp – Anden film om den forminskende superhelt Ant-Man, spillet af Paul Rudd, og nu hans kæreste Wasp. Filmen har premiere i Danmark d. 5. juli 2018.

Christopher Robin – Vi kender ham som Jakob, Peter Plys’ ven fra Hundredmeterskoven. Nu er han voksen og har mistet fantasien – og pludselig banker Plys på døren. Filmen er live-action med bl.a. Ewan McGregor på rollelisten. Filmen har premiere i Danmark d. 11. oktober 2018.

The Nutcracker and the Four Realms – Endnu en live-action film baseret på Nøddeknækkeren og Musekongen fra 1816. Filmen har premiere I Danmark d. 1. November 2018.

Ralph Breaks The Internet – Vild Rolf er tilbage, og denne gang smadre han åbenbart internettet da en wifi-router bliver koblet op til den arkade han lever i. Filmen har premiere i Danmark til november.

Mary Poppins Returns – Henlagt til London I 1930’erne, forgår denne efterfølger omkring 25 år efter handlingen i klassikeren fra 1964. Mary Poppins besøger børnene Jane og Michael efter en tragedie har ramt familien. Filmen har premiere I Danmark d. 25. december 2018.

Nu er vi kommet over I 2019, og der er stadig masser af spændende ting i vente. Vi er nu så langt ude i fremtiden, at ingen af filmen har trailere endnu …

Captain Marvel – Så er der en ny superhelt på banen, og så en kvindelig en endda. Filmen forgår i 90’erne, hvor vi følger Carol Danvers (spillet af Brie Larson) og hendes rejse mod superkræfter, efter Jorden er skueplads for en intergallaktisk konflikt mellem to fremmede verdner. Filmen har premiere engang i marts 2019.

Dumbo – Den elskværdige elefant med de alt for store øre er tilbage i en live-action version, instrueret af Tim Burton, og kun løst inspireret af tegnefilmen fra 1941. Filmen har premiere sidst i marts 2019.

Penguins – Nej, de er ikke fra Madagaskar denne gang. Filmen følger (den ægte!) pingvin Steve på Antarktis, og hans liv i bidende kulde. Filmen har premiere på Jordens Dag 2019, d. 22. april 2019.

Avengers 4 – Filmen er endnu uden en officiel titel, men det er ”del 2” af Infinity Wars, hvor 1’eren havde premiere i april 2018. Filmen har premiere til maj 2019.

Aladdin – Her har vi at gøre med en live-action adaptation af tegnefilmen fra 1992. Filmen har premiere til maj 2019.

Toys Story 4 – Det levende legetøj er tilbage endnu engang … Selvom Woody og Buzz’s historie afsluttede så fint i 3’eren, har Disney åbenbart fundet en måde at fortsætte løjerne på. Det bliver (forhåbentlig) spændende at se… filmen har premiere sidst i juni 2019.

The Lion King – En live-action musikal (med tung cgi) version af tegnefilmen fra 1994, med stemmer af Donald Glover, Beyoncé og James Earl Jones. Filmen har premiere til juli 2019.

Artemis Fowl – Bogserien om Artemis Fowl bliver nu filmatiseret. Filmen har premiere til august 2019.

Frozen 2 – Elsa og Anna er tilbage, til glæde for små piger verden over. Filmen har premiere sidst i november 2019.

Star Wars Episode IX – Og så slutter vi Disneys filmår af med afslutningen på den nyeste Star Wars-trilogi, hvor vi har JJ Abrams tilbage som instruktør. Filmen har premiere i midten af december 2019.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.