Da Disney opkøbte Fox gik der snart rygter om, at de ville aflive planerne om filmatiseringen af tegneserien Mouse Guard. Men der forblev hele tiden et håb … dette håb er nu definitivt slukket. Mouse Guard filmatiseringen er død og begravet.

SE FILMEN I BUNDEN AF ARTIKLEN

Udtalelsen kommer fra selve filmens instruktør, Wes Ball, der er kendt for Maze Runner filmene. Wes skriver på Twitter:

Yes sadly, its true. Our #mouseguard movie is dead. Seems it’s too big a risk. It’s a damn shame really. We had something special. To my hella talented cast/crew: I’m sorry I couldn’t push this one through. The past year with you all has been a blast. May the Guard prevail!

Samtidigt med dette lagde han en 9½ minuts lang ”demo reel” online.

Filmen er en visualisering af konceptet bag en animeret Mouse Guard film. Den skal ikke ses som det færdige produkt, men en realtime rendering lavet for at vise universets potentiale.

Tænk det som en skitse, som viser hvordan filmen vil ”føles”, ikke hvordan den vil ”se ud”. I den sidste ende skulle det hele skibbes afsted til WETA (dem der lavede effekter til bl.a. Ringens Herrer), og så skulle de have lavet selve filmen.

Filmklippet er dog blevet pillet ned fra Youtube og andre steder, så Wes Ball har nok været for hurtig på aftrækkeren. Måske han ikke lige havde fået lov til at dele filmen?

Men indtil vi hører andet, så kan du se alle 9½ minut lige her.

Filmatiseringen af Mouse Guard KUNNE have været fantastisk. Mouse Guard er skabt af tegneserietegneren David Petersen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.