Efter 8 års pause kommer nu anden sæson af den danske krimi ”Den som dræber”, efter Viaplay har taget teten op.

Der var ikke ren uforbeholden begejstring da TV2-serien ”Den som dræber” ramte tv-stuerne tilbage i 2011. Kritikken gik bl.a. på, at den var for dyster, usandsynlig og klichefyldt. Anmelderne var splittet, men seererne fulgte med, med et gennemsnit på knap 1 million søndag efter søndag – men TV2 besluttede ikke at fortsætte serien.

Serien var også på det tidspunkt den dyreste fiktionsproduktion TV2 havde stået bag, med et budget på omkring 85 millioner.

Men fans af serien kan nu ånde lettet op!

Viaplay har taget konceptet til sig, og har bestilt en ny sæson, som får premiere på Viaplay d. 1. marts i år. Du kan se traileren herunder, som giver en fin fornemmelse af stemningen.

“Serien tager udgangspunkt i to stærke hovedpersoner, personlige underliggende handlinger og stærke billeder. Det er en serie, der kommer til at indfange seerne med de mange psykologiske lag, og samtidig adskiller den sig fra mange andre krimier, da det er en ‘whydunnit’ og ikke en klassisk ‘whodunnit’ serie, hvor morderens identitet bliver afsløret tidligt for seriens publikum,” siger Nanna Mailand-Mercado, Head of Originals hos Viaplay. 

I hovedrollerne ses Kenneth M. Christensen, der bl.a. er kendt fra DR’s Arvingerne, og Natalie Madueño, der fik sit gennembrud i DR’s Bedrag. De to nye spændende navne, der i serien spiller henholdsvis politiefterforsker og profiler, står overfor en særdeles kompleks sag, da de skal opklare to unge pigers forsvinden. Undervejs kommer seerne helt tæt på hovedkaraktererne, og følger deres rejse ind i den mørkeste og mest ekstreme del af det menneskelige sind i jagten på en seriemorder.

Metronaut ser frem til den nye sæson … gør du også?


Leave a Reply

Your email address will not be published.