Spion-komedien Spy med Melissa McCarthy i hovedrollen.

Vi følger den overvægtige, kagebagende CIA-tekniker Susan Cooper, der skal på sin første rigtige mission for at redde verden fra nogle onde våbenhandlere, der selvfølgelig har en atombombe. Undervejs møder hun masser af fordomme, CIA-gadget-afdelingen, konkurrerende spioner samt onde skurke på casino og kommer rundt i eksotiske landskaber i forskellige fartøjer, og alt dette drysses med rigtig mange skøre komiske indslag – lyder det bekendt?

Melissa-McCarthy-In-Spy-2015-Movie-Wallpaper
Jeg havde glædet mig til endelig at se en Melissa McCarthy-film, da hun er kendt for sit bid og sin kant, men i denne film virker det som om, hun først slår igennem en time inde i filmen, og der er man allerede gået lidt kold i spion-klichéer og tomme plot-twists. Der er rigtig mange sjove scener og frække one-liners i filmen, men man har på fornemmelsen, at det kunne være gjort meget bedre, især med det line-up af skuespillere og talent.

Ja, det er sjovt at se McCarthy vælte i en scooter (er det, fordi hun er tyk?) og Agent Ford (Jason Statham) levere nogle af de sjoveste replikker om livet som superspion, men der er også tåkrummende prutte-punch-lines i filmen, der bare trækker den ned. Det, der måske irriterer allermest ved Spy, er, at filmen viser, at kvinder uden for det traditionelle Hollywood-skønhedsideal sagtens kan være kick-ass, alt imens den bruger over halvdelen af tiden på at nedgøre dem.

Spy-Character-Banner-Jude-Law

SPY_JASON_8x5_BANNERSpy har virkelig sine ups and downs. Den leverer nøjagtigt. hvad den lover i traileren, men bestemt ikke mere. Det kunne også være, at filmen ikke er lavet til os i nørde-segmentet, og det kun er mig, der ikke kan nyde en plat spion-komedie uden at irriteres. Hvis I vil nyde en god Melissa McCarthy-film, vil vi foreslå Tammy, tilgængelig på VOD.

Filmen havde premiere d. 4. juni i hele landet.

 

 

 

 

3af3

Leave a Reply

Your email address will not be published.