Superheltefans har skændes om det i flere år, men nu får vi noget tiltrængt hjælp fra videnskaben.

Kan Hulk banke Superman, ville Captain America i virkeligheden kunne vinde over Ironman, og er Batmans overlegne intellekt i virkeligheden nok til at vinde over alle de andre helte? Dette er bare få af de spørgsmål som har fået fans til at ryge i totterne på hinanden og har været nok til at opløse venskaber.

Men nu har videnskaben endelig beskæftiget sig med noget fornuftigt; skidt pyt med cancer og andre sygdomme, det her handler om superhelte, hvem er den ultimativt stærkeste. Svaret er måske ikke overraskende, da Superman løber med sejren, stærkt efterfulgt af Wolverine. Han alene udfylder flest af de kriterier som forskerne ved Leicester Universitet opsatte for at finde den bedste superhelt.

Det er ikke en undersøgelse de er kommet sovende til, sammenlagt har de brugt syv år på undersøgelsen, og har kun taget udgangspunkt i tegneserierne. Her viser Batman, hvor ringe en superhelt han er, ved at have ingen bemærkelsesværdige egenskaber, og hvordan han konstant sætter sig selv i fare, blandt andet gennem usikker transport.

Se et uddrag af skemaet herunder, og se om du kan finde din ynglingshelt og hvordan denne klarer sig i undersøgelsen.

videnskaben

Leave a Reply

Your email address will not be published.