Lego er i gang på spoilerfronten igen, og denne gang truer de med at spoile den nye Dr. Strange film.

Allerede inden Captain America: Civil War kom i biografen nåede firmaet Lego at afsløre en STOR overraskelse ved filmen. I Lego-sættet, som kom ud i forbindelse med filmen, var der både en stor og en lille udgave af Ant-man, og spoilede hermed Ant-mans forvandling til Giant-man i filmen.

Det ser ikke ud til at Lego har lært af deres fejl, og laver nu samme nummer med deres Lego-sæt til Marvels næste film Dr. Strange med Benedict Cumberbatch i hovedrollen som kommer til efteråret. Deres sæt(Som vi desværre ikke kan vise på grund af copyright) er en flot genskabning af Dr.Stranges berømte Sanctum Sanctorum, og har både figurerer af Strange selv, hans sidekick Wong, og hans største fjende Baron Mordo.

De er i kamp mod et tentakelmonster, som kunne være dæmonen Shuma-Gorath, som er en af Dr. Stranges fjender, og dermed har de lige fortalt os hvem skurken i filmen skal være. Optil nu har det nemlig været lidt uvist hvem skurken bliver, og hvem Mads Mikkelsen i virkeligheden skal spille. Generelt har de holdt kortene tæt til kroppen, og om denne Kaos-lord er en del af filmen, eller om der laver fis med os må vi vente og se.

Se traileren herunder, og se om I kan spotte om Shuma-Gorath er med i filmen.

 

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.