Filmnørdens Hjørne er en Podcast med filmanmelder Casper Christensen i front, og i deres nyeste podcasts har de diskuteret én af Caspers ynglingsemner: Indiana Jones!

filmnørdens hjørne Filmnørden Casper Christensen er kendt af de fleste som den ene del af den dynamiske filmanmelderduo fra Godmorgen DanmarkTV2. Her anmelder han sammen med Anne Lind aktuelle biograffilm, men hvad nogle vil vide, er at Casper har en Podcast kaldet Filmnørdens Hjørne.

Sammen med værterne Jesper Laursen, Brian “Brie” Iskov, Anders Vad Bruun og Mille Astrup anmelder de film, diskuterer nyheder fra filmenes verden og introducerer til hvordan film bliver lavet og fortolket gennem et segment kaldet Filmskolen.

De har efterhånden haft mange kendte gæster gennem deres studie, blandt andet Troldspejlets Jakob Stegelmann og Lars Mikkelsen for at nævnte et par, og det er gennem disse speciale afsnit at værternes charme og gode humør rigtig kan mærkes. 

Filmnørdens Hjørne føles som et personlig projekt, selv efter mange år. Derfor kender lytteren også værterne rigtig godt, og ved at Casper Christensens ynglingsfilm er Indiana Jones og Jagten På Den Forsvundne Skat. Det er derfor endnu sjovere at være lytter på deres podcast for tiden, da Indiana Jones er blevet sat i centrum.

Casper Christensen har endelig set Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige, hvilket foregik foran et live publikum, og de optog Caspers reaktioner på filmen. Og i deres After Dark VIII, går de i dybden med den første Indiana Jones film.

Om man er fan er Indiana Jones, eller Filmnørdens Hjørne, så er disse podcasts virkelig et lyt værd, gå til dem via dette link: http://filmnoerden.dk/alle-podcasts

Leave a Reply

Your email address will not be published.