Kim Kanonarm Købke er i skrivende stund (23:02 onsdag aften) på 38. times spil i det klassiske arkadespil Gyruss og i god kampform med 47 millioner point. Den originale verdensrekord fra 1987 er dermed officielt slået, og Kanonarmen fortsætter ufortrødent mod sin gamle rekord, som ligger på 62 millioner.

IMAG3531

Efter at have spillet 21 timer havde Kim fået samlet 234 ekstra liv klokken 06:00 onsdag morgen og tog et vellykket power-hvil på 20 minutter for derefter at blive vækket, da han ”kun” havde 20 ekstra liv tilbage. Strategien er både at miste så få liv som muligt og samtidig samle så mange ekstra liv på kortest tid, så Kim kan få hvilet kanonarmen nok til endnu en runde rum-krig. Med hans nuværende pace kører Kim på en tidsplan, der tillader ham et kort hvil, igen på 20 minutter, klokken 04:00 torsdag morgen.

Arkaden er pakket med venner, der samles hver uge til en ”Onsdag i arkaden”, der er ”Street Fighter II” vs. konkurrence og dåseøl, og 80’er musikken drøner ud af anlægget – retro hele vejen!

IMAG3529

De frivillige, der sørger for live-stream, pointtælling, ekstra liv-regnskab, søvn, mad og toiletbesøg for Kim, planlægger nattens vagt og tager en velfortjent øl. Kim spiller på et ”pace” (hastigheden, hvormed han akkumulerer points og ekstra liv), der er langsommere end hans tidligere verdensrekord, da det er lidt ”nemmere” for ham end altid at gå efter max point i hver runde. Hvis alt går efter planen, burde Kim slå verdensrekorden klokken 11 torsdag morgen efter 50 timers spilletid.

IMAG3518

I kan følge med på live-stream fra arkaden og heppe på Kim på følgende link: http://www.twitch.tv/chassisarcade – der er aktivitet og stor støtte iblandt tilskuere fra hele verden, der samles for at overvære, hvad vi alle håber bliver ny milepæl i arkade-historien.

IMAG3510

Metronaut hepper på Kim Kanonarm: Danmarks mest udholdende arkadespiller og superatlet.

Må kraften være med ham! 

(læs mere om selve spillet her)

Leave a Reply

Your email address will not be published.