Så nåede den første dag på Comic Con til en ende.  Metronaut er også draget hjem, for at samle kræfter og hvile fødderne før en ny dag venter i morgen.

Som allerede fortalt på Facebook, endte Tekken 7 turneringen (desværre) med en tysk sejr til Mihawk, men  med en flot andenplads til danske Adnanish, stort tillykke til ham. Vi nævner i den forbindelse også danske Kneeninho, som desværre røg ud i semifinalen på Comic Con. Flot kæmpet gutter, og naturligvis også tillykke til vores tyske nabo.

En anden større begivenhed her sidst på dagen, var indenfor brætspilsgenren, hvor Guldbrikken Awards 2016 blev uddelt.

Her gik prisen for årets børnespil til spillet Ravnerok som er et to personers spil som med en lodret spilleplade byder på en velfungerende blanding af held, men også brug for færdigheder med at bluffe og huske.

Comic Con

Flick ’em up! Blev årets familiespil. Spillet er et fantasifyldt western spil, med actionfyldte knipsedueller for hele familien fra otte år.

Comic Con

Årets Selskabsspil gik til Skæg og skøre briller som er et veludført quizspil, hvor alle kan være med, idet der er flere forskellige sværhedsgrader og variationer i udfordringerne.

Comic Con

Sidst men ikke mindst, vandt spillet Codenames titlen som Årets voksenspil, idet spillet på nytænkende vis udfordrer dine evner til sammen med andre at associere, opfinde og afkode kreative kodeord.

Comic con

Det var i øvrigt en fryd at se, hvor mange der greb chancen til at spille brætspil, som en lille pause fra resten af Comic Con. Det var en broget blanding af børn og voksne, cosplayers og nørder, som alle var med til at skabe en hyggelig stemning igennem hele dagen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.