Det er hårdt at være nørd i Danmark.

ComicCon og GamesCon er langt væk, 50st Rose parade er ligeså, og hvornår bliver International Zombie Day implementeret i Kalundborg?

Frygt ikke, Metronaut giver dig her 10 steder, du bare besøge rundt omkring i landet, når du har behov for at nørde løs. Hop ombord og opdag, hvor nørdet lille Danmark også kan være (og skal vi så ikke få den Internationale Zombie Day introduceret for danskerne? Jeg er med!).

LABITAT

Labitat er et såkaldt ”hackerspace” i København. De er en gruppe af folk, som får skøre ideer og opfinder nye ting. De arbejder kreativt med teknologi og forsøger f.eks. at opfinde Foodputeren.

Lokation: H.C. Ørstedsvej 7, København.

Chassis Arcade

Chassis Arcade er stedet for dig, som elsker gamle arkadespil, oldnordiske computere og meget andet. Hver onsdag afholder de konkurrencer og hygger fra klokken 18.

Lokation: Faksegade 19, 2100 Østerbro, København.

Faraos Cigarer

Faraos Cigarer er en fysisk butik med masser af rollespilsudstyr til LARP, litteratur, Magic-kort, spil og tegneserier. Priserne er ikke helt billige, men til gengæld er det nok Danmarks bedste udvalg.

Lokationer: Skindergade 27, 1159 København K og Jernbanepladsen 63, 2800 Kongens Lyngby.

Fantask

Fantask er stedet for tegneseriefans. Her finder du et kæmpe udvalg og går grædende hjem med tanken om, at du ikke kan købe dem alle. Butikken er også eftertragtet på grund af deres udvalg af manga og rollespilsbøger.

Lokation: Sankt Peders Stræde 18, København.

Fuglsang & Co.

Fuglsang & Co. er stedet for dig, der mangler kostumer og merchandise fra film, hvad enten du mangler Harry Potters tryllestav eller en figur af Luke Skywalker.

Lokation: Sankt Peders Stræde 35, København.

OSAA

OSAA er forkortelsen for Open Space Aarhus, som er jydernes svar på Labitat.dk. Et sted, hvor kreative folk kan mødes og kreere nye tekniske projekter.

Lokation: Katrinebjergvej 105, 8200 Aarhus N.

Århus Studenternes Filmklub

Århus Studenternes Filmklub er åben for alle over 15, også ikke-studerende, og er samtidig en filial til det Danske Filminstitut og har derfor adgang til den største danske filmsamling.

Platform 4

Platform4 er en forening i Aalborg, hvor der eksperimenteres med blandt andet teknologi, musik, kunst, design og spiludvikling. Hver onsdag er der møde, hvor man kan blive introduceret, vise sit projekt frem og inspirere hinanden.

Lokation: Karolinelundsvej 38-40, Aalborg.

Rollespilskubben

Rollespilsklubben er en af mange liverollespilsforeninger i Danmark. Foreningen tilbyder et bredt udvalg af LARP, Magic, tabletop og pen & paper og er beliggende i Hjørring. For at finde en forening nærmere dig, SE HER.

Lokation: Skolegade 4, Hjørring.

Dragons Lair

Dragons Lair er rollespilsbutik nr. 1 vest for Storebæltsbroen. Her finder du alt til LARP, hardball, brætspil, kortspil og tabletop.

Lokationer: Gråbrødrepassagen 9, Odense; Amaliegade 21, Aarhus; Algade 63, Aalborg og Storegade 110, Esbjerg.

 

Kommentér gerne med dine egne favoritter! Hvor ”nørder” du?

Leave a Reply

Your email address will not be published.