Har du en ungdomsroman spirende i maven?

Så er det nu, du skal finde fjerpennen frem og slukke for Game Of Thrones, hvis du vil gribe chancen for, at du får din historie udgivet, og ovenikøbet vinde en pæn slat penge.

Forlaget Carlsen leder efter nye, danske stemmer inden for genren ungdomsromaner/young adult-litteratur. Reglerne er simple: skriv en historie om det at være ung. Hvad der sker derefter er op til dig. Du kan fokusere på den unge kærlighed, forandringerne i tilværelsen, udviklingen som menneske, eller måske konsekvenserne af vor tids store konflikter på den yngre generation.

Du kan skrive din bog i den mere traditionelle stil sat i vores egen tid og i en dansk kontekst, eller du kan lade dig inspirere af mere moderne succeshistorier og sætte den i fremtiden, fortiden eller en fantasy-verden. Det eneste krav er, at din(e) hovedperson(er) skal være unge mennesker, dette betyder sandsynligvis mellem 13 og 19, og bogen skal være henvendt til et publikum på denne alder. Kan historien også nydes af ældre mennesker, så meget desto bedre. Men derudover er det kun din egen forestilling, der sætter grænsen.

... og så sagde Katniss - nej, Harry - nej... BENTE! Nej fuck! ... så sagde Betinna også at det var total whack, og at de skulle ... *suk* ... noget med en gammel mand og en hval?

… og så sagde Katniss – nej, Harry – nej… BENTE! Nej fuck! … så sagde Betinna også, at det var total whack, og at de skulle … *suk* … noget med en gammel mand og havet, måske?

Info:

Deadline for at indsende dit manuskript er 1. maj 2016, og det skal sendes i papirform.

Historien skal minimum være på 100.000 tegn inkl. mellemrum.

Du skal være fyldt 18 år.

 

Vinderen får udgivet sit manuskript og en pengepræmie på 100.000 kr.

Forlaget Carlsen beholder retten til at udgive din bog i op til 1 år efterfølgende, selv hvis du ikke vinder konkurrencen, hvis de mener, at historien er god nok til alligevel at blive udgivet.

 

Derudover kan du se yderligere detaljer og regler for indsendelse på deres hjemmeside.

God arbejdslyst, hvis I vælger at tage udfordringen op, og for at citere Hunger Games: “May the odds be ever in your favor!

ungdomsboeger_1200

Leave a Reply

Your email address will not be published.