Tessa er den ordentlige pige, som nu skal starte på college. Dette er det første skridt i voksenrækken, og det er her hun lærer at være sig selv. Tessa har boet med sin mor siden hendes forældre gik fra hinanden. Hun har en sød og loyal kæreste som elsker hende, men da den mystiske fyr Hardin med den britiske accent kommer ind i hendes liv, ændrer alt sig. Hardin er hendes roomies Stephs ven. Ham og alle hans tatoveringer er noget for sig selv. Men alle har jo en bedsteven, og her kommer Landon ind i billedet. Landon er nemlig ligesom Tessa, han går op i skolen, og kommer altid til tiden. Hans mor er kærester med Hardins far, men det er først da Tessa kommer ind i billedet Hardin og hans far begynder, og snakke sammen. Tessa begynder at tage med Steph til fester, hvor Tessa møder alle Stephs venner, og det er her hemmeligheden kommer ind i billedet. 

Man bliver suget ind i bogen til start, men hen af mod slutningen, kan den virke lidt langtrukkent. Hvis man ikke er nået det seksuelle punkt i livet, kan bogen godt virke lidt overvældende, da der er en del sex i. Det er nok os lige i overkanten af hvad man burde skrive i en ungdomsroman.

Anna Todd – forfatteren til den succesfulde AFTER serie

Bogen er en ungdomsroman, med en drejning over på det seksuelle ungdomsliv. Jeg er helt vild med den måde, det er formuleret på, man mærker ikke det er en oversat bog. For den er gennemført oversat, den har beholdt det slang, der er i ungdomskulturen. Den nye forside, som er kommet siden film 1 udkom tiltrækker også en del læsere. Den uskyldige Tessa, som er lige ved at kysse den mystiske Hardin er den nye forsidecover.

Det er den typiske historie, med den stille pige, der møder den mystiske fyr. Men dette gør ikke noget, for den har sin egen udvikling af historien. Jeg synes bogen er god, og jeg kunne godt finde på og læse den igen. Jeg vil sige, at man skal læse den, når man er moden nok, for man kan ikke bare lige sætte en aldersgrænse på den. Nu har jeg selv en kæreste så jeg kan godt relatere til de følelser der er på spil for Tessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.