Vil du være filmanmelder

Som officiel filmanmelder på magasinet Metronaut, bliver du inviteret til pressevisning på premierefilm før alle andre ser filmene i biografen. 

Du kommer gratis ind og ser film, og efterfølgende er din mening med til at påvirke læserne, om hvilke film de vil se. Citat fra din anmeldelse kan ende op i dagspressen!

Du følger selvfølgelig også med i hvad der sker på TV-kanalerne og/eller streamingtjenesterne, og har stor lyst til at skrive engageret om dette. Samtidigt må du gerne have en lille finger på pulsen i film-land, så du kan fortælle om nyheder.

For at blive filmanmelder på Metronaut, skal du:

1) Være filmelsker, og have lyst til at skrive engageret om film.
2) Kunne skrive en anmeldelse på 3-500 ord under 24 timer efter filmen er set.
3) Da pressevisninger kun foregår i København, er det en fordel at bo der. Hvis du vil skrive om andet end premierefilm, kan du selvfølgelig bo hvor som helst.
4) Have mulighed for at se pressevisning på premierefilm om formiddagen, da det typisk er det tidspunkt det foregår. (Hvis du gerne vil skrive om andet end premierefilm, er dette punkt selvfølgelig irrelevant.)

Hvis det lyder som noget for dig, skal du skrive en mail til magasinet Metronaut på redaktionen@metronaut.dk og fortælle lidt om dig selv. Vedhæft meget gerne en prøve-anmeldelse af en film (det kunne jo f.eks. være den seneste film du har set).

-> Vi gør opmærksom på, at det er ulønnet at være skribent på Metronaut. For alle. Selv redaktøren. Vi skriver fordi vi elsker det. 

Vi ser frem til at se film med dig!