Popstar: For de fleste er Andy Samberg nok temmelig meget enten eller. Enten kender man ham, eller også gør man ikke. Eller enten kan man lide ham, eller også kan man ikke holde ham ud. Han er en talentfuld komiker, forfatter og musiker, men han er også skruet op i et gear, hvor de fleste for længst er sakket bagud.

Jeg elsker ham. Også selv når han ikke er til at holde ud.

Så for mig er denne anmeldelse nem at skrive. Andy Samberg er er gudsbenådet komiker, der har drukket af en kilde fyldt med overdrev, speed, hæmningsløshed og indsigt.

Popstar

Filmen Popstar er skrevet af Andy og hans kompiser fra komikmusik-gruppen, Lonely Island, Akiva Schaffer og Jorma Taccone. De har lavet stribevis af hits sammen tidligere, og der er ikke den kendis i Hollywood, der ikke gerne vil være med i musikvideoer som ”I´m on a boat”, ”Jack Sparrow” og ”I just had sex”. Det er monstermusikalske angoradrenge med kæmpestore budgetter bag sig, og en evne til at lave spas og velproducerede hits ud af alt.

Popstar

I Popstar spiller Andy hovedpersonen Conner4real, der er en kæmpe superstjerne. Han er først ganske vellykket gået solo efter at have haft succes med trioen Styleboyz, men det fede liv med jetset og assistenter til assistenterne kan ikke blive ved, især når han uden sine Styleboyz mangler både ægte inspiration og kvalitet i hans produktioner. Der tages pis på Hollywood og stjerner, overdrevent og morsomt, og filmen viser en branche, der er fyldt med overflade, glitter og knap så meget substans. Uden at afsløre for meget er det klart at Connor4real´s liv først bliver godt igen, når han finder tilbage til noget af det, der virkelig betyder noget – de meningsfulde venskaber.

Filmen har, som den verden den prøver at afbilde, heller ikke meget substans, men hvad gør det, når den er så fjollet, dum og klog, at man klukker og fniser næsten konstant.

5af6

 

Endvidere 5 stjerner til Blockbuster der streamede filmen direkte fra Blockbuster.dk. Det virkede fortrinligt, og bortset fra at man ikke kunne streame bland-selv-slik og Pringles i samme ombæring, så var det præcis som at stå i en ægte Blockbuster. Efter popstarfilmen gik turen hen forbi favoritafdelingen, hvor man lidt billigere kan streame favoritter. Det var næsten som at stå der og rode kasserne med obskure og kiksede gamle film igennem, for pludselig at finde lige præcis den ungdomsfilm fra 1993, man kunne tænke sig at se.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.